Hollik István: Ne nézze hülyének a magyarokat Karácsony!

Gyurcsány mondhatta tollba Karácsony válaszát, amit senki sem hisz el – vélekedett a kommunikációs igazgató.

Magyar Nemzet
Forrás: Hollik István Facebook-oldala2023. 06. 27. 12:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Üzent a főpolgármesternek Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. 

Ne nézze már hülyének a magyarokat!

– szólította fel Karácsony Gergelyt. A kormánypárti politikus hozzátette, érti, hogy a főpolgármesternek válaszolnia kellett a mozgalmába került ötszázmillió forint eredetét firtató kérdésekre, valamint arra, hogy azt miért párttársa, Perjés Gábor egyedül fizette be 19 részletben, nagyrészt euróban és angol fontban. 

Hollik István szerint Karácsony válaszát Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő mondta tollba, de az akkora sületlenséget tartalmaz, hogy nincs élő ember, aki elhinné. 

Azt állítják Gyurcsánnyal, hogy a több mint ötszázmillió forintnyi, többféle valutából álló készpénzt a 99 Mozgalom zárt adománygyűjtő ládájába gyűjtötték össze, ami a mozgalom honlapján sehol nem volt feltüntetve. Ráadásul, a 21. században, amikor már mindenki utal. Hiszi a piszi!

– fogalmazott. A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra is, hogy 2022 végén szintén történt utalás százmilliós összegben, több hónappal azután, hogy Karácsony elbukta az előválasztást, a baloldal pedig kikapott az országgyűlési választáson.

Hollik István azt javasolta a főpolgármesternek, hogy menjen vissza Gyurcsány Ferenchez egy újabb, hihetőbb válaszért. – A legegyszerűbb az lenne, ha elárulnák, honnan jött az a több száz millió forint valójában – zárta bejegyzését a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Borítókép: Hollik István (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.