Kunhalmi Ágnes újabb polgármesterjelöltekkel kampányol

A szocialisták eddig mintegy húsz polgármesterjelöltet mutattak be, Kunhalmi Ágnes most újabb öt személy nevét ismertette.

2023. 06. 03. 10:30
mszp majális
Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb polgármesterjelölteket mutatott be szombati online sajtótájékoztatóján Kunhalmi Ágnes. A Magyar Szocialista Párt társelnöke elmondta: eddig mintegy húsz polgármesterjelöltet mutattak be, a jelöltek között a párt tagjai és civilek is vannak. Mint fogalmazott, 

meggyőződésük, hogy a demokratikus ellenzéknek bizonyos feltételeket teljesítenie kell ahhoz, hogy nyerni tudjon a Fidesszel szemben. Ehhez az egyik legfontosabb lépés, hogy a kormánypártok jelöltjeivel szemben minden településen lehetőleg csak egy jelölt álljon.

A másik pedig az, hogy helyben döntsék el a helyiek azt, hogy ki a legalkalmasabb személy arra, hogy a Fidesz jelöltjével szemben megméresse magát. Az MSZP továbbá úgy véli, hogy a jövőre való tekintettel a pártoknak és a civileknek együtt kell felvennie a harcot a Fidesszel.

Az MSZP tehát a következő jelölteket támogatja a 2024-es önkormányzati választáson: 

  • Fekete Zsoltot, Salgótarján jelenlegi polgármesterét, 
  • Máté Antalt, Nyírbátor MSZP-s polgármesterét, 
  • Halmi Antalt, Győrtelek polgármesterét, 
  • Bánhidi Józsefet, Annavölgy polgármesterét, 
  • valamint Stefanik Zsoltot, Halásztelek szocialista önkormányzati képviselőjét javasolja a helyiek figyelmébe.


Borítókép: Az MSZP majálisa. (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.