Angyalföldi gyilkosság: a habitusa miatt már négy hónapja nem kapott munkát a gyilkos

Volt munkatársa is megszólalt.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 07. 23. 19:26
Az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított T. Róbert letartóztatása a bíróságon Forrás: Metropol
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt munkatárs szerint a férfi élősködő, korábbi munkahelyéről pedig összeférhetetlen természete miatt rúgták ki. Legalábbis eltávolításában ez a tény is szerepet játszhatott – írta a Metropol.

Az áldozat egy ismerőse azt mondta a lapnak, eleinte örültek, hogy a lányra rátalált a szerelem, de már kezdettől fogva aggódtak, voltak intő jelek a férfi valódi természetét illetően.

Hasonló módon vélekedik a férfi egy volt munkatársa is, mint mondta, amennyire ő tudja, a férfi szerette kisajátítani barátnőit, akiken valósággal csüngött, nemcsak érzelmileg, de anyagilag is. Többek szerint a férfi ugyanis pénzügyileg nem állt jól, a gyilkosság idején állása sem volt.  

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Metropol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.