Fejvadászok és az alvilág is keresi a kegyetlen angyalföldi gyilkost

Egyelőre nincs nyoma a kegyetlen angyalföldi gyilkosnak, az eddigi lakossági bejelentések tévesek voltak. Türk Róbert Dánielt a fejvadászok mellett már az alvilág is keresi.

2023. 07. 17. 11:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idő kérdése, hogy élve vagy halva megtalálják a kegyetlen angyalföldi gyilkost, tudta meg a Magyar Nemzet. Hajtóvadászatot folytatnak a 37 éves Türk Róbert Dániel után, aki múlt csütörtökön a Véső utca egyik társasházában brutálisan meggyilkolta a 27 éves M. Petrát.

Türk Róbert Dániel, a kegyetlen angyalföldi gyilkos. Forrás: Police.hu

Az eddigi információk szerint Türk bestiálisan összeverte, majd összeszurkálta a lányt, aki azonnal meghalt. A gyilkos elmenekült a helyszínről, telefonja még néhány napig bekapcsolt állapotban volt, majd valószínűleg kikapcsolhatta, sőt a SIM-kártyát is összetörhette, hogy a telefon nyomait követve ne tudják követni. 

 

Türk Róbert állítólag hat hónapja térhetett haza végleg Olaszországból, a lánnyal úgy tudni, egy társkereső oldalon ismerkedett meg. A Véső utcai lakást Petra bérelte. A ház lakói késő éjszaka hallották a veszekedés zaját, majd sikoltozást, végül elcsendesült minden.

A hírek szerint a gyilkos maga értesítette a rendőrséget arról, hogy mi történt a Véső utcai lakásban, ám a kiérkező járőrök nem tudtak bemenni oda, tűzoltók nyitották ki végül az ajtót. A rendőrök a nappaliban bukkantak rá a vérbe fagyott áldozatra. Azonnal emberölés miatt kezdődött a nyomozás. Türköt órák alatt azonosították a nyomozók, és kiadták ellene az elfogatóparancsot, miután megalapozottan gyanúsítható emberöléssel. A körözést a határátkelők számítógépes rendszerében riasztással tették fel: amennyiben kilépésre jelentkezik, azonnal riaszt a rendszer, a schengeni határon pedig fokozottan figyelnek minden férfi kilépőt, Türk fotója ott van a határrendészek előtt. 

Egyelőre azonban nincs nyoma a gyilkosnak. A térfigyelő kamerák felvételein hosszan nyomon követhető Türk útvonala a gyilkosság után, ám nem vette fel a kapcsolatot senkivel. Figyelik azt is, hogy a gyilkos használja-e valamelyik bankkártyáját, de egyelőre nem történt meg.

A gyilkos utáni hajszában a fejvadászok, azaz a BRFK célkörözési osztályának nyomozói is részt vesznek. A Magyar Nemzet információi szerint ugyanakkor az alvilág is aktivizálta magát önös érdekből. A szokásosnál még alaposabb és visszatérő ellenőrzés ugyanis zavarja az éjszakai élet, úgymond, „normál” működését. Az alvilág mindent megtesz, hogy Türk kézre kerüljön, mert addig nekik sem lesz nyugtuk.

Borítókép: Itt történt a brutális gyilkosság (Fotó: Bors)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.