Felállt egy székre, behajolt az ablakon, és kiakasztotta az alvó nő füléből az ékszert

A hajdúhadházi rendőrök elfogták a huszonegy éves fiatalt.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 07. 11. 8:10
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A huszonegy éves fiatal feállt egy székre, behajolt egy hálószoba ablakán, és kiakasztotta az alvó sértett füléből a fülbevalót. A hajdúhadházi rendőrök egy órán belül elfogták – közölte a Police.hu

Egy hajdúhadházi nő tett bejelentést a rendőrségre 2023. július nyolcadikán éjjel arról, hogy valaki ellopta az arany fülbevalóját a füléből, miközben aludt.

Elmondta, hogy az ágya közvetlenül a hálószobája ablaka alatt van, az ismeretlen azon keresztül hajolt be a helyiségbe. 

Felriadt ugyan, hogy valaki a fülénél matat, de hívatlan vendége egy pillanat alatt kiakasztotta az ékszert, és elmenekült a helyszínről.

A rendőrök házról házra jártak, gyűjtötték az adatokat, és mindössze egy óra alatt a látókörükbe került egy helyi fiatal, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A huszonegy éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, beismerő vallomást tett.

A nyomozás adatai szerint bement az ingatlan kertjébe, odahúzott egy széket az ablakhoz azért, hogy kényelmesen be tudjon hajolni rajta, végigpásztázta a szobát, majd a legkézenfekvőbb értéknek a sértett fülbevalóját találta. 

Óvatosan kiakasztotta, majd futásnak eredt.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.