Így tartóztatták le az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított T. Róbertet

Megtörten, bilincsben érkezett a bíróságra a XIII. kerületi gyilkossággal gyanúsított T. Róbert.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors, Metropol2023. 07. 21. 13:32
Az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított T. Róbert letartóztatása a bíróságon Forrás: Metropol
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ápolt külsővel és rendezett hajjal érkezett a tárgyalóterembe pénteken reggel az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított T. Róbert. A megalapozott gyanú szerint a férfi múlt csütörtökön ölte meg barátnőjét, a huszonhét éves M. Petrát.

A helyszínről elmenekült, Óbudára ment, ahol le akarta vetni magát az újpesti vasúti hídról. Miután letett öngyilkossági szándékáról, a Római-part felé vette az irányt. Egy romos, használaton kívüli épületben húzta meg magát, ahol nem egészen öt napig rejtőzködött. Végül innen másfél kilométerre, egy nyílt kerékpárúton fogták el, amikor vélhetően ivóvízért indult – írja a Bors.

A lap szerint elfogásakor is látszott rajta, hogy napokig élt hajléktalanként. 

Úgy tudni, hogy a külseje ápolatlan volt, borostája és a haja lenőtt, rendezetlen és mocskos volt, a ruházatát pedig a gyilkosság óta nem cserélte le.

Fotó: Metropol

Tárgyalásán már jóval ápoltabb külsővel, rövidnadrágban jelent meg a gyanúsított. Lehajtott fejjel, ügyvédje és az őt bilincsben kísérő rendőrök kíséretében érkezett a bíróságra.

A döntésre nem kellett sokáig várni, a bíróság elrendelte T. Róbert letartóztatását. A gyanúsított már rendőrségi kihallgatásán mindent beismert. A Metropol szerint azt is elmondta, hogy amikor megölte a barátnőjét, még visszament a lakásba esernyőért, mert látta, hogy esik az eső.

Borítókép: A tárgyalóterem előtti folyosó (Fotó: Metropol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.