Videón látszik, hogy semmi esélye nem volt az Árpád hídon a biciklisnek

Spontán verseny miatt halhatott meg a 26 éves biciklis.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 07. 07. 16:09
null
Halálos baleset történt az Árpád hídon Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy péntek délelőtt sajtótájékoztatón közölte a rendőrség, hogy kórházi ellátása után őrizetbe vették a július elsejei Árpád hídi halálos baleset okozóját, aki vallomásában elismerte felelősségét. Azt mondták, a baleset erejét mutatja, hogy miután a Mercedes nekiütközött a szalagkorlátnak, a tetejére borult, és a tetején továbbpörögve hetven méter csúszott a Flórián tér irányába. 

Az elsőként érkező BMW még intenzív fékezéssel el tudta kerülni a további balesetet, azonban a másodikként érkező BMW már nem tudott megállni. Belerohant a Mercedesbe, így mind a BMW, mind a Mercedes sofőrje súlyos sérülést szenvedett – részletezte a közlekedésrendészeti főosztály vezetője. A rendőrség videót is megosztott a tragikus esetről, amelyen jól látható, hogy a kerékpárral szabályosan közlekedő férfinak esélye sem volt elkerülni a balesetet. 

Borítókép: A baleset (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.