Deutsch Tamás: Esze ágában sincs visszavonulni a Soros-birodalomnak + videó

A Fidesz EP-képviselői szkeptikusan nyilatkoztak a Tranziton a Mediaworksnek arról, hogy a Soros-birodalom kivonul az Európai Unióból.

Magyar Nemzet
2023. 08. 25. 18:13
null
20211114 Budapest A Fidesz 29. tisztújító kongresszusa. fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet képen: Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deutsch Tamás szerint, amit eddig az unióban a Soros-hálózatnak kellett finanszíroznia, azt most maga, az európai bürokrácia fizeti.  A Fidesz EP-képviselője szerint a véres valóság az, hogy a legnagyobb frakcióval, háromszáz megbízható emberrel a Soros-birodalom rendelkezik, ez pedig nem máshonnan, mint a Nyílt Társadalom Alapítványtól szivárgott ki, innentől kezdve pedig esze ágában sincs kivonulni innen. 

Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője sem gondolja, hogy a Soros-hálózat kivonul az Európai Unióból, főleg Magyarországról, hiszen itt találták szembe magukat a legerősebb és legbátrabb politikai ellenfeleikkel.

Borítókép: Deutsch Tamás (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.