Elkapták a gödöllői HÉV tolvajait + videó

Egy lopássorozatnak vetettek véget a rendőrök augusztus 14-én, amikor elfogták azt a két férfit, akik rendszeresen a gödöllői HÉV-nél lesték a lehetséges áldozataikat.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 08. 16. 11:53
bilincs, bűnöző Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A várakozó vagy éppen szerelvényen utazó áldozataik nyakából már több alkalommal kitépte a láncot az a két tolvaj, akit hétfőn elfogtak a gödöllői HÉV-megállóban a rendőrök.

Volt, hogy egy utas kezéből kapták ki a pénztárcát, később a benne talált bankkártyákkal az alkoholtól a cigarettán keresztül az élelmiszerig mindent vásároltak.

A helyi rendőrök azonosították a lopássorozattal összefüggésbe hozható negyvenhét éves bicskei O. Zsoltot, valamint társát, a huszonhat éves kerepesi M. Dánielt.

Az egyenruhások a két férfi elfogását alaposan előkészítették, tudták, hogy az alkalmas időpontban hol és mivel fognak utazni, így augusztus 14-én már kattant a két tolvaj csuklóján a bilincs.

A negyvenhét éves férfi a bűncselekményeket tagadta, a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is panasszal élt. Társa ennél beszédesebb volt, minden balhéra, a szerepekre és a feladatokra is tisztán emlékezett.

A Gödöllői Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az őrizetbe vett két férfi ellen lopás bűntettének, lopás vétségének, valamint csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatásukat – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.