Karácsony így üldögélt rosszkedvűen az atlétikai vb megnyitóján

A főpolgármester nem sokat beszélgetett a budapesti atlétikai világbajnokság külföldi vendégeivel.

MAGYAR NEMZET
Forrás: FACEBOOK2023. 08. 19. 21:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A nagyvad az atlétikai vb külföldi vendégeivel nem sokat beszélget, csak rosszkedvűen üldögél” – írta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője új Facebook-bejegyzésében, amelyben képet tett közzé Karácsony Gergely főpolgármesterről.

Korábban a Magyar Nemzet írt róla, hogy két éve még az atlétikai vb ellen szólalt fel Karácsony Gergely, ennek ellenére viszont ott volt a megnyitóján. A főpolgármester azzal is kampányolt korábban, hogy leállítja az atlétikai stadion építését.

 

A főpolgármester az atlétikai vb ellen

„Nem lesz atlétikai stadion! Orbán nem vonta vissza a Fudan-törvényt, ezért ma Karácsony Gergely kezdeményezte a stadion építésének a leállítását” – közölte egy 2021. augusztus 26-i Facebook-bejegyzésben Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa. A kimutathatatlan támogatottságú zöldpárt tagjának a két évvel ezelőtti megszólalására Deák Dániel emlékeztetett a közösségi oldalán.

„Döntöttem a Diákvárosról, az atlétikai vb-ről és a budapesti közlekedést segítő intézkedésekről is” – írta két éve a Facebookon megosztott videójához Karácsony Gergely. A főpolgármester bejelentette, hogy a Fővárosi Közgyűlésnek azt javasolja majd, hogy Budapest vonja vissza a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez szükséges hozzájárulását.

A 2023-as atlétikai világbajnokság szombaton vette kezdetét Budapesten.

Borítókép forrása: Deák Dániel Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.