Újabb felkavaró részletek derültek ki a békéscsabai gyilkosságról

Emberöléssel gyanúsítja a rendőrség a Békéscsabán bicskával szurkáló férfit. Az áldozat Szabó Sándor volt, az ország egyik legjobb thaibox-edzője. A tragédia előtt még telefonon beszélt tízéves kislányával, Zitával.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség, Bors2023. 08. 16. 17:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan arról korábban a Magyar Nemzet is beszámolt, augusztus 15-én késő este Békéscsabán, egy hotel teraszán egy vendég bicskával megsebesítette Szabó Sándort, a hotelt üzemeltető cég egyik alkalmazottját.

Az áldozat életét vesztette, a vendég elmenekült, majd másnap reggel feladta magát a rendőrségen. A meggyilkolt férfi egy ismert, békési küzdősportedző volt. A lakókat megrázták a történtek, a helyi fórumokat elözönlötték a részvétnyilvánítások a hozzátartozóknak.

 

A lányával beszélt utoljára

A Bors elérte a férfi második feleségét, Gabriellát.

Sándor a tízéves kislányunkkal beszélt utoljára telefonon. Én nem is hallottam, miről esett szó, de Zita elmondta, hogy általános dolgokról. Vasárnap óta kézilabdatáborban voltunk, azóta nem is találkoztunk személyesen. Sanyi elmondta, hogy Zita nagyon ügyes és szereti. Ezt nem fogjuk elfelejteni

– árulta el a lapnak a gyászoló feleség.

Beszámolója szerint a szállodába képtelen volt bemenni, de már a kórházba sem engedték be hozzá. Az orvosok mindent megtettek, de nem lehetett rajta segíteni.

Az édesanya egyedül maradt a tízéves kislányával, aki már tud a tragédiáról, de lehet, hogy fel sem fogta még, mi történt.

Sándor már negyven éve dolgozott az éjszakában, került is kemény helyzetekbe, de késsel még sosem támadtak rá.

Küzdősportolóként meg tudta volna magát védeni, de puszta kézzel a penge ellen tehetetlen volt

– fejezte be Gabriella.

 

Nemrég lett nagypapa

Sándor első házasságából született a nagyobbik gyermeke, Alex. A már felnőtt férfi néhány napja ünnepelte első házassági évfordulóját. A pár egy unokával ajándékozta meg Sándort.

A feltételezett elkövetőt, a huszonhét éves érdi férfit a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette – közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.