Vicces mémmel vetítik előre a 2026-os választások eredményét

A Kőszeg-ügy kapcsán ismét az ellenzék sírásójának szerepébe került Gulyás Márton.

Magyar Nemzet
2023. 08. 17. 20:50
Tele a NAV padlása ellenzéki pártok ügyeivel
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Jakab Péter, a Jobbik elnöke, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely főpolgármester, Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke Fotó: Máté Krisztián
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy mém kezdett keringeni az interneten, amely szerint az ellenzéki összefogás mint politikai formáció 2026-ban is halálra van ítélve. A képen a minapi Kőszeg Ferenc-interjút készítő Gulyás Márton szerepére mutatnak rá viccesen. Emlékezetes, a Partizán nevű YouTube-csatorna vezetője volt az, aki elkészítette azt az emlékezetes interjút annak idején Fekete-Győr Andrással, amellyel a Momentum vezetője kiírta magát a miniszterelnök-jelölti előválasztásból:

A képen Gulyás Márton másik áldozataként tüntetik fel Márki-Zay Pétert, aki a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként szintén a Partizánnak adott interjúban mondta ki azt, hogy akát katonákat is küldene Ukrajnába, ha a NATO így döntene: 

A harmadik áldozat a volt SZDSZ-politikus és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója, Kőszeg Ferenc, aki a pedofiliát bagatellizálta egy minap megjelent Partizán-interjúban. 

A mém készítőinek előrejelzése szerint ha minden így folytatódik, akkor a baloldali aktivistából médiavállalkozóvá átvedlett Gulyás Márton az ellenzéki összefogást is tönkreteszi majd a 2026-os választások előtt. 

Gulyás Márton „áldozatai”. Forrás: internet

Borítókép: A baloldal mininszterelnök-jelöltjei 2021-ben. (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.