Felborult egy kamion a hatos főúton az éjszaka

Nem indult zökkenőmentesen a nap a magyar utakon.

2023. 09. 22. 6:14
null
Dunaharaszti, 2018. szeptember 14. Torlódás az M0-ás autóút déli szakaszának felújítási munkálatai miatt Dunaharasztinál 2018. szeptember 14-én. Új forgalmi rend lép életbe az M0-ás autóút déli szakaszának felújításánál, hogy csökkentsék a torlódásokat. A Hárosi Duna-hídon a munkaterület mellett az M1-es autópálya irányába az eddigi kettõ helyett három forgalmi sáv, míg a Soroksári Duna-híd felé hosszabb gyorsítósávok segítik majd a közlekedõket. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felborult egy kamion Szekszárd és Kakasd között a 6-os főúton, a 145-ös kilométernél. A főúton félpályás forgalomkorlátozás mellett lehet közlekedni – tudatta az Útinform ma reggel.

Mint írták, emellett az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a Győrt elkerülő szakaszon a 119-es kilométernél az Arrabona pihenőhelyen áramszünet miatt nem üzemel az üzemanyagtöltő állomás. Ettől függetlenül a parkoló továbbra is használható. Még jóval előtte a 94-es kilométernél a Bábolnai kihajtónál a Concó pihenőhelyen vagy utána, jóval távolabb a 162-es kilométernél, a Mosoni pihenőhelyen lehet tankolni.

A 42-es főúton, Berettyóújfalu térségében, a 28-as kilométernél, a Keleti-főcsatorna hídján javítják a dilatációs szerkezetet. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat

–ismertették.

Jelezték, hogy az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 22-es kilométernél lévő M0-s autóúti csomópontban a kihajtó ágon burkolatfelújítást végeznek, csak egy sáv járható, napközben torlódásra kell számítani. Mindemellett a Duna magyar–szlovák határszakaszán, a Neszmély és Dunaradvány között közlekedő komp műszaki okok miatt leállt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.