Zsúfolt tömegközlekedéssel indult a tanév Miskolcon

A Fidesz szerint a diákoknak be-, a baloldali városvezetésnek pedig kicsengettek.

2023. 09. 01. 12:37
Veres Pál balodali polgármester Miskolc
Forrás: Facebook/Veres Pál
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Itt van az ősz, itt van újra, de sajnos a miskolciaknak nem olyan szép, mint Petőfi versében, hanem lehangoló, feszültségekkel teli, az iskolakezdés kapcsán újra a zsúfoltságé a főszerep a városi tömegközlekedés járatain – jelentette ki pénteken délelőtt sajtótájékoztatón a Fidesz–KDNP miskolci frakciószóvivője. Hollósy András kiemelte: már most, a tanév első napja után a baloldali városvezetés és Veres Pál csapata elégtelenre vizsgázott.

Miskolc
Gyakran látni Miskolcon a Veres Pál polgármester által bérelt, sötétített üvegű luxus kisbuszt (Fotó: Fidesz, Miskolc)

 

Nem valósultak meg a tervek Miskolcon

– A tömegközlekedésben ugyanis csak a tanévben megszokott menetrendet állították vissza, és ismét átverték a miskolciakat. Átverték, mert azt ígérték, hogy létrehoznak egy közlekedésszervezési osztályt, ami kiveszi a menetrend összeállítását a tömegközlekedési vállalat kezéből.

Azt ígérték, hogy ezáltal közvetlen kontroll lesz a városi közösségi közlekedésben, és jelentősen javulni fog a tömegközlekedés színvonala. Ismét áverték tehát a miskolciakat, mert ebből semmi sem valósult meg

– hangsúlyozta Hollósy András.

 

Reggeli zsúfoltság és szitokáradat

Bajusz Gábor fideszes önkormányzati képviselő a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: a városvezetés totális alkalmatlanságát bizonyítja, hogy egész nyáron még csak ügyintézőt sem találtak ennek a feladatnak az ellátására, még most is álláshirdetésben keresik a számukra megfelelő jelöltet.

Szavai szerint a miskolciak pedig tömött járatokat, reggeli zsúfoltságot, szitkozódást és ideges iskolakezdést kaptak szeptemberre.

– Veres Pál polgármester pedig a hatmillió forintért bérelt, sötétített üvegű luxus kisbuszából nézi a reggeli tumultust, ezzel a lépéssel pedig erkölcsileg is tovább rombolja az általuk szétzilált, ezer sebből vérző városi tömegközlekedést, és semmibe veszi a miskolciak valós igényeit – mutatott rá Bajusz Gábor.

Borítókép: Veres Pál polgármester ígéreteit kéri számon a Fidesz (Forrás: Facebook/Veres Pál)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.