Akkora gázrobbanás volt Kaposváron, hogy az utcán parkoló autók is beleremegtek + fotók

Romok mindenütt, a ház tulajdonosa kórházban van.

Forrás: Sonline2023. 10. 12. 14:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy családi házban berobbant a gázpalackból kiáramló gáz, és nemcsak az épület dőlt romba, hanem a szomszéd ház és ott parkoló autók is károsodtak a Zselickertvárosban. A ház tulajdonosát kórházba vitték, a katasztrófavédelem vizsgálja az esetet – adta hírül a Sonline

Fotó: Sonline

Egy, a közelben élő szemtanú azt mondta a portálnak, hogy háromnegyed hatkor egy hatalmas durranásra ébredt. Tüzet nem látott, de azt igen, hogy a rendőrök és a tűzoltók gyorsan a helyszínre értek, ezért odament a házhoz, hogy megnézze, mi történt. Valaki más azt mondta, az hírlik, hogy a gáztűzhelyből szivárgott a gáz, és reggel valahogy berobbant.

Fotó: Kaposvár HTP

A lap tudósítója szerint a hétvégi házból semmi sem maradt épen, egyetlen hatalmas törmelékhalom maradt az eset után. És ez még semmi, a robbanás elég komoly lehetett, ugyanis 

egy, az utcán parkoló autó hátsó ablaka betört, odébb egy másik kocsi ugyanígy járt.

Beszámolnak arról is, hogy a szomszéd ház tetején megrongálódtak a cserepek, amelyek közül több az udvaron hevert. A felrobbant épületben egy idős férfi lakott, a fia kórházba vitte. A gázrobbanás okát vizsgálja a katasztrófavédelem.

Borítókép: A helyszín (Forrás: Sonline)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.