Johnny Depp állítólag nagyon boldog Magyarországon, lehet, hogy ezért megcsúszik az új filmje forgatása?

Rengeteg találgatás övezi a rendező állapotát.

Forrás: Bors, Origo, Hot!2023. 10. 12. 12:47
Johnny Depp Fotó: Valery Hache Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Luxusvillában piheni ki a forgatás – vagy éppen az élet vagy a bulizás – fáradalmait Johnny Depp, amely a XVI. kerületben található. A munkálatok azonban állítólag elég lassan haladnak.

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy a legendás avantgárd művész, Amedeo Modigliani párizsi éveit feldolgozó alkotásban Budapest alakítja az 1910-es évek Párizsát. A filmben Al Pacino is feltűnik majd, aki Maurice Gagnat műgyűjtőt alakítja majd.

Bárhogy is, a hírek újabban kétfajta kontextusban emlegetik a színészt. A Bors például azt írja, hogy akik régóta ismerik Johnny Deppet, nem győznek csodálkozni, mennyire megváltozott Hollywood fenegyereke, aki azelőtt a balhéiról, a zűrös magánéletéről volt híres. A művész állítólag fejest ugrott a munkába, rendezte jogi ügyeit is, és 

a vele dolgozó emberek mindegyikét teljesen elbűvölte.

 Szitás Barbara színésznő, aki egy spanyol arisztokrata nőt alakít a filmben, a Hot! magazinnak az alábbiakat mondta: 

„Elámultam, hogy mennyi gyűrűt, karkötőt visel, a hippi stílusú ruházata ezerszínű, és még így is hihetetlenül férfias! Mindennap másik sapkát és ahhoz passzoló szemüveget visel. Lakókocsi helyett sátrat állíttat fel a külső helyszíneken, abban pihen a szünetekben. A tizenkét órás forgatások alatt sosem láttam enni, akár éjjel, akár nappal dolgoztunk: csak kávét és vizet iszik. Közvetlen, barátságos, a stábhoz mindig halkan beszél, és tűpontosan adja az utasításait. A rosszfiú énje mintha sosem létezett volna: Johnny Depp változatlanul szexi, karizmatikus férfi, ám egyúttal már kedves, tökéletes úriember is.”

Közben írnak arról is, hogy a forgatás finoman szólva sem zökkenőmentes, mert bár Depp tehetsége vitathatatlan, de az elmúlt időszak nagyon megviselte, ezért inkább bulizgat forgatás helyett, és élvezi a rajongók figyelmét. Állítólag hamarosan Al Pacino is megérkezik Budapestre, aki  fontolgatta, hogy visszaadja a szerepet, mert 

a hírek szerint Depp-pel nehéz együtt dolgozni, viszont a szerződést már aláírta, és nem akart visszatáncolni az ügyben. 

Hogy hol az igazság, rendkívül jó kérdés, azonban ezen a ponton érdemes lehet feleleveníteni, hogy Johnny Depp a Hollywood Vampiresszel lépett volna fel a Papp László Sportarénában. A világsztár állítólag rosszul lett, ezért le kellett mondani a koncertet, sajtóinformációk szerint azonban a színész túltolhatta a bulizást. 

Olyannyira, hogy a szlovákiai koncertet is lemondták. 

Akár összeszedte magát, akár nem, az éppen hatvanéves Johnny Depp újabban inkább csak a botrányaival kerül a lapok hasábjaira, és hogy pontosan mit sikerül kihozni a budapesti a forgatásból, egyelőre rejtély. 

Mindez a legkevésbé sem mondható el Angelina Jolie-ról, aki szintén Budapestre költözött, ugyanis az amerikai színésznő Maria Callast, a görög származású operalegendát alakítja majd Pablo Larrain Maria című filmjében. A chilei rendező először forgat majd Budapesten, Jolie azonban nem: 2010-ben itt forgatta – rendezőként – A vér és a méz földje című filmjét. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP/Valery Hache)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.