időjárás -2°C Ferenc , Olívia 2023. december 3.
logo

Elmaradt Johnny Depp és a Hollywood Vampires budapesti koncertje, már tárgyalnak az új időpontról

Magyar Nemzet
2023.07.18. 19:33 2023.07.19. 14:01
Elmaradt Johnny Depp és a Hollywood Vampires budapesti koncertje, már tárgyalnak az új időpontról

Ma este Johnny Depp a Hollywood Vampiresszel lépett volna fel a Papp László Sportarénában. A világsztár a lapunkhoz eljutott információk szerint rosszul lett, ezért le kellett mondani a koncertet. Depp basszusgitározik a zenekarban, még májusban szenvedett bokasérülést, ami miatt nem lett volna egyszerű a koncerten való fellépése.

Friss hír érkezett! 

A szervezők az alábbi nyilatkozatot tették közzé:

A Hollywood Vampires turné és managementje a mai napon lemondta váratlan körülményekre hivatkozva a budapesti Hollywood Vampires koncertet, közvetlenül kezdés előtt, úgy, hogy a szervező és a produkció részéről teljes mértékben minden készen állt a kezdéshez. A szervezők már tárgyalnak, hogy mielőbbi új időpontot tudjanak egyeztetni a produkcióval. A jegyekkel kapcsolatos információkat hamarosan megosztjuk veletek.

 

Előzmények:

A Hollywood Vampires Facebook-oldalán nem sokkal a ma estére tervezett koncert kezdete előtt a következő közleményt adta ki:

Hollywood Vampires
 Johnny Depp a Hollywood Vampires basszusgitárosa. Fotó: Europress/AFP/Sebastien Salom-Gomis

„Váratlan körülmények miatt a Vámpírok lemondják a mai budapesti előadást. Az összes jegyet (általános és VIP, beleértve a találkozót és üdvözlést) teljes egészében visszatérítjük. Szeretjük és méltányoljuk az összes rajongót, akik közelről és távolról utaztak, hogy lássanak bennünket, és őszinte bocsánatkérésünk. Szeretettel, a Hollywood Vampires”

A legendákból álló rockbanda, a Hollywood Vampires először érkezett Magyarországra, az együttes tagjai között található Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen.

Johnny Depp májusban a következőket írta a balesetéről az Instagram-oldalán:

Kedves barátaim, sajnálattal közlöm, hogy eltört a bokám, ami nagyon húzós!!!! Hajszálrepedésnek indult, de valahol Cannes és a Royal Albert Hall között inkább rosszabb lett, mint jobb. Több egészségügyi szakember határozottan azt javasolta, hogy egyelőre kerüljek mindenféle mozgást, így sajnos jelenleg nem tudok utazni.

Borítókép: Johnny Depp és a Hollywood Vampires (Fotó: Europress/AFP/Erhan Sevenler)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.