Elmaradt Johnny Depp és a Hollywood Vampires budapesti koncertje, már tárgyalnak az új időpontról

Ma este Johnny Depp a Hollywood Vampiresszel lépett volna fel a Papp László Sportarénában. A világsztár a lapunkhoz eljutott információk szerint rosszul lett, ezért le kellett mondani a koncertet. Depp basszusgitározik a zenekarban, még májusban szenvedett bokasérülést, ami miatt nem lett volna egyszerű a koncerten való fellépése.

Magyar Nemzet
2023. 07. 18. 19:33
Hollywood Vampires
Hollywood Vampires group performs in Istanbul ISTANBUL, TURKIYE - JUNE 10: The Hollywood Vampires, consisting of American actor Johnny Depp (L), rock artists Alice Cooper (R) and Joe Perry (not seen) gives concert at the Life Park Istanbul on June 10, 2023 in Istanbul, Turkiye. Erhan Sevenler / Anadolu Agency (Photo by ERHAN SEVENLER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: Europress/AFP/Erhan Sevenler
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Friss hír érkezett! 

A szervezők az alábbi nyilatkozatot tették közzé:

A Hollywood Vampires turné és managementje a mai napon lemondta váratlan körülményekre hivatkozva a budapesti Hollywood Vampires koncertet, közvetlenül kezdés előtt, úgy, hogy a szervező és a produkció részéről teljes mértékben minden készen állt a kezdéshez. A szervezők már tárgyalnak, hogy mielőbbi új időpontot tudjanak egyeztetni a produkcióval. A jegyekkel kapcsolatos információkat hamarosan megosztjuk veletek.

 

Előzmények:

A Hollywood Vampires Facebook-oldalán nem sokkal a ma estére tervezett koncert kezdete előtt a következő közleményt adta ki:

Hollywood Vampires
 Johnny Depp a Hollywood Vampires basszusgitárosa. Fotó: Europress/AFP/Sebastien Salom-Gomis

„Váratlan körülmények miatt a Vámpírok lemondják a mai budapesti előadást. Az összes jegyet (általános és VIP, beleértve a találkozót és üdvözlést) teljes egészében visszatérítjük. Szeretjük és méltányoljuk az összes rajongót, akik közelről és távolról utaztak, hogy lássanak bennünket, és őszinte bocsánatkérésünk. Szeretettel, a Hollywood Vampires”

A legendákból álló rockbanda, a Hollywood Vampires először érkezett Magyarországra, az együttes tagjai között található Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen.

Johnny Depp májusban a következőket írta a balesetéről az Instagram-oldalán:

Kedves barátaim, sajnálattal közlöm, hogy eltört a bokám, ami nagyon húzós!!!! Hajszálrepedésnek indult, de valahol Cannes és a Royal Albert Hall között inkább rosszabb lett, mint jobb. Több egészségügyi szakember határozottan azt javasolta, hogy egyelőre kerüljek mindenféle mozgást, így sajnos jelenleg nem tudok utazni.

Borítókép: Johnny Depp és a Hollywood Vampires (Fotó: Europress/AFP/Erhan Sevenler)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.