Ölelés és mosoly: a Budapesten forgató Johnny Depp elbűvöli a rajongókat + videó

Egy rajongó a lépcsőházban futott össze a kávét szürcsölgető Al Pacinóval, aki Johnny Depp-pel együtt forgat Budapesten.

2023. 10. 02. 12:21
Johnny Depp Fotó: Valery Hache Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több fotó és videó bukkan fel a közösségi oldalakon a Modi című filmjét Budapesten forgató Johnny Deppről. Láthattuk, ahogy a Károlyi-kertnél és a budai Várban forgat, integetett a rajongóknak az Operaház előtt. Az utóbbi eseményről készített egyik videó alatt egy érintett elárulta, hogy bánik a stábtagokkal Johnny Depp. 

Keresztlányom barátja intézi Johnny szállítását, különböző forgatási helyszínre. Azt mondja, kedves mindenkivel, aki neki dolgozik

írta a felhasználó. 

Véleményéhez egy másik kommentelő is csatlakozott, személyes élményét osztva meg Deppről, azt írta: „öröm volt vele dolgozni.”

Egy budapestinek reggel, munkába menet sikerült összefutnia Johnny Depp-pel és Al Pacinóval, akik épp abban az épületben forgattak, amelyben a hölgy irodája van. Mint írta, 

azt hiszem nem úgy mentem be szerdán reggel dolgozni, hogy látni fogom Johnny Deppet vagy szembe jön velem a lépcsőházban Al Pacino kávét szürcsölgetve. Egy JD-szelfire pályáztam nagyon, de nem sikerült úgy időzítenem… viszont így is csodás élmény volt és imádtam hallgatni a hangját!

– árulta el. 

@alexndramagyar Johnny Depp Budapesten… és pont az irodám épületèben forgatott!!!😱😱😱#bestofficedayever azt hiszem nem úgy mentem be szerdán reggel dolgozni, hogy látni fogom Johnny Deppet vagy szembe jön velem a lépcsőházban Al Pacino kávèt szürcsölgetve. Egy JD szelfire pályáztam nagyon, de nem sikerült úgy időzítenem… viszont így is csodás èlmény volt és imádtam hallgatni a hangjàt!🫣🥰 #johnnydepp #johnnydepptiktok #johnnydeppbudapesten #johnnydeppbudapest #johnny #budapesten #alpacino #filmforgatas #takarodjonforyouba #pusztuljonforyouba #fy #fyp #foryou #foryoupage #magyartiktok #neked #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #johnnydeppedit #filmmaking ♬ Pirates Of The Caribbean - Main Theme - He's A Pirate - Geek Music

Egy nagyon szerencsés – és persze annál kitartóbb rajongó – a mosoly mellett ölelést is kapott a világsztártól. Magyari Dóra celebspotter (magyarul sztárvadász) TikTok-csatornáján tette közzé a nagy találkozásról készült videót: „Még most sem hiszem el! Köszönöm!” – írta mellé. A kommentekből pedig kiderül, hogy a testőrök először nem akarták hozzá engedni Deppet, de végül maga a világsztár győzte meg őket.

Borítókép: Johnny Depp (Fotó: AFP/Valery Hache)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.