Bent maradt egy tizenegy éves fiú az égő házban, már nem tudták megmenteni az életét + videó

Az orvosok erőn felül küzdöttek a füstmérgezést kapott tizenegy éves kisfiú életéért. Sajnálatos módon Levente keringése összeomlott, kórházba szállítás után nem sokkal elhunyt. A hatodik osztályos kisfiú iskolájában pénteken gyertyagyújtást tartanak.

Forrás: Tények2023. 10. 25. 14:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokkolták a történtek Budakeszi lakóit, amikor kedden hajnali három óra körül kigyulladt egy családi ház felső emelete, ahol egy 15 éves és egy 11 éves fiú aludt békésen. A szülők és a nagyszülők még időben ki tudtak menekülni a házból a lángok elől. A TV2 hírműsora, a Tények információi szerint 

az idősebb fiú kimászott az ablakon, de öccse bennragadt, 

a szobája ajtaját sem tudta kinyitni. A tűzoltók az ablakon át mentették ki Sz. Leventét, a mentők a helyszínen élesztették újra.

A kisfiút sikerült újraéleszteni, stabilizálták az állapotát. Súlyos égési sérülések, illetve füstmérgezés miatt életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol néhány órával később elhunyt. 

A Budakeszi Széchenyi István Általános Iskolában az Árpád épület bejáratánál és az aulában is felállítottak egy-egy emlékhelyet, az iskolaépületet pénteken nyolc órától kilenc óráig kinyitják mindenki előtt, aki szeretne Leventétől búcsút venni.

Mély fájdalommal tájékoztatunk benneteket a szomorú hírről, Sz. Levente 6.a osztályos tanulónkat, aranyos, kedves, okos, csupa mosoly büszkeségünket elvesztettük

– olvasható a Budakeszi Széchenyi István Általános Iskola közösségi oldalán. Győri Ottília, Budakeszi polgármestere azt írta bejegyzésében:

Mélységesen megrendítettek a történtek mindannyiunkat. Részvétünk a családnak. Önkormányzatunk is segít: gyorssegélyt és a lakásból menthető bútoroknak ideiglenes tárolót biztosítunk a felújítás idejére.

 

Borítókép: A ház (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.