Fidelitas: Karácsonyék ötvenmilliárddal adósítanák el Budapestet + videó

Karácsony Gergely főpolgármester és a főváros vezetése arra készül, hogy 50 milliárd forint értékben adósítja el a fővárost a Budapesti Közlekedési Központon (BKK) és az úgynevezett faktoráláson keresztül – mondta a Fidelitas videónyilatkozatában a szervezet elnöke.

Forrás: MTI2023. 10. 25. 19:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ennek a főváros kasszájának a kiürülése lesz az eredménye, a hitelt pedig az embereknek kell majd visszafizetni – hangsúlyozta Renge Zsolt.

Felidézte: azt hallják évek óta a főváros baloldali vezetésétől és propagandistáitól, hogy Budapest rettentő nehéz helyzetben van.

Ami persze igaz is, csak erről épp nem a kormány tehet, hanem a várost csődbe vezető gyurcsányi politizálás – tette hozzá.

Ráadásul a főváros anyagi csődjének befoltozására, Gyurcsány egykori pénzügy-, majd igazságügyi és rendészeti miniszterét húzták elő a farzsebből, aki jelenleg a BKK igazgatóságának elnöke és stabil embere volt a Gyurcsány-, majd a Bajnai-kormány csőd- és megszorító politikájának is.

Nemcsak az arcok, hanem a módszerek is a régiek – fogalmazott Renge Zsolt.

Borítókép forrása: Facebook/Fidelitas

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.