Hollik István: az uniós migrációs politika csődöt mondott

Amíg Brüsszel terroristákat importál, Magyarország a déli határokat védi – mutatott rá a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI2023. 10. 17. 15:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csődöt mondott az uniós migrációs politika, amit az újabb brüsszeli terrortámadás is mutat a Fidesz értékelése szerint – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István az M1 aktuális csatornának adott nyilatkozatában úgy értékelt: 

a brüsszeli migrációs politika a terrort és a terroristákat importálja Európába.

Az igazgató a kormánypártok nevében azt üzente a „brüsszelieknek”: Magyarország védi déli határokat, így végre nekik is be kellene látni, hogy ez a migrációs politika csőd, terrorhoz és az európai biztonság elvesztéséhez vezet. – Hány ilyen tragédiának kell még történnie, hány európainak kell még meghalnia, hogy ezt Brüsszelben is belássák? – tette fel a kérdést. 

Térjenek észhez! – szólított fel a politikus, aki szerint Brüsszelnek a migrációs paktum erőltetése helyett Európa határait kellene megvédenie.

Borítókép: Hollik István (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.