Hollik István: David Pressman kijelentései kétszínűek, hiteltelenek és hazugak + videó

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója volt a Hír TV Napi aktuális című műsorának a vendége, ahol többek között az amerikai nagykövet kijelentéseiről, a magyarországi terrorkészültségről és a magyar-kínai kapcsolatokról is szó esett.

Forrás: HÍR TV2023. 10. 19. 22:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– David Pressman kijelentései, miszerint „Orbán Viktor halott ukrán katonák árnyékában szeretne üzletelni”, mind kétszínűek, hiteltelenek és hazugak – szögezte le a Hír TV Napi aktuális című műsorában Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kitért a nemrégiben kirobbant botrányra is, miszerint

az amerikai nagykövet hathatós segítségével sikerülhetett egy orosz oligarchának kibújni a szankciók alól.

Hollik István továbbá beszélt a műsorban arról is, hogy Magyarország az energiafüggetlenséget szeretné elérni, de egyik napról a másikra képtelenség lemondani az orosz nyersanyagról.

A teljes beszélgetés alább megtekinthető:

Borítókép forrása: HírTV

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.