Mondhatni ügyes, de inkább szánalmas Karácsonyék zebratrükkje

A most megvalósuló zebrát már évekkel ezelőtt megtervezték, viszont a főváros mostani vezetése kivette a projektből.

2023. 10. 18. 16:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2014-ben terveztük meg a most megvalósuló Kazinczy utcai zebrát, ami a Blaha Lujza téri felújítás részét képezte, viszont Karácsonyék több más műszaki tartalmi elemmel együtt kivették a projektből – írja közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Most külön és később valósul meg, és a közösségi költségvetés sikerének hazudják, a saját gyalogosbarát fejlesztésükként ünneplik – írja a politikus. Hozzátette: mondhatnánk ügyes, de inkább szánalmas.

A Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője a BKK közleményére reagált, amelyben tájékoztatnak, hogy 

új jelzőlámpás gyalogátkelőhelyet alakítanak ki a Rákóczi úton a Kazinczy utca és a Szentkirályi utca között. 

Mint írják, egy régóta várt összeköttetés valósul meg a VII. és a VIII. kerület között, így a gyalog közlekedők kényelmesebben, kerülő nélkül kelhetnek át az úton. A munkálatok előreláthatólag három hétig tartanak.

Borítókép: Hamarosan új gyalogos átkelőhelyet létesítenek a Blaha Lujza tér közelében (Fotó: BKK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.