Letartóztatták a lengyel vendégüket megölő, majd holttestét lebetonozó hajdúszoboszlói férfit és párját

Egy hónapra elrendelte a Debreceni Járásbíróság annak a két gyanúsítottnak a letartóztatását pénteken, akik a megalapozott gyanú szerint egy Nagyhegyesen lévő hétvégi házban megöltek egy lengyel férfit – tájékoztatott a törvényszék szóvivője.

Forrás: MTI2023. 10. 13. 17:29
bilincs, bűnöző Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döntést az ügyészség és a férfi tudomásul vette, míg a nő fellebbezést jelentett be – fűzte hozzá Dobó Dénes.

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy a pár az otthonában látta vendégül a lengyel férfit, akivel a 41 éves magyar férfi külföldi munkája során barátkozott össze. Azóta ugyan nem tartották a kapcsolatot, azonban a nyáron megbeszélték, hogy a lengyel férfi Magyarországra jön meglátogatni őket. A pár elment érte a repülőtérre, majd különböző programokat szerveztek számára.

Szeptember 30-án este szalonnasütést tartottak egy Nagyhegyesen lévő hétvégi házban, beszélgettek, alkoholt is fogyasztottak, a két férfi azonban szóváltásba keveredett, verekedni, dulakodni kezdtek, ami a lengyel állampolgár halálához vezetett.

A pár ezután úgy döntött, hogy eltünteti a holttestet. A férfi csaknem tíz órával a verekedést követően ásott a kertben egy majdnem kétméteres gödröt, beletették a testet. Eközben egy hordóban elégették ismerősük személyes tárgyait és hátizsákját. Napokkal később a férfi mintegy 12 centiméter vastagságban betont öntött a betemetett holttestre.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.