Orbán Viktornak ajándékot hozott a postás Amerikából + videó

Szimbolikus gesztus a tengerentúlról.

2023. 10. 25. 15:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új bejegyzést tett ki közösségi oldalára Orbán Viktor kormányfő.

Ajándékot hozott a postás

– írta a poszthoz feltöltött fényképéhez a miniszerelnök, melyen egy Trump feliratú baseballsapkában mosolyog, és mögötte Csák János kulturális miniszter is láthatóan jókedvű.

Mint ismert, Orbán Viktor és Donald Trump volt amerikai elnök kifejezetten jó politikai kapcsolatokat ápol. A magyar miniszterelnök a Tucker Carlsonnak adott múltkori interjúban is kifejtette, hogy Donald Trumpot visszahívná, ha tehetné, mivel a korábbi amerikai elnöknek volt szerinte a legjobb külpolitikája, ugyanis nem indított új háborút.

Az egykori amerikai elnök szintén már többször megbecsülését fejezte ki a magyar kormányfővel kapcsolatban.

Ő a legerősebb vezető. Nagyon erős ember

– méltatta Orbán Viktort a republikánus politikus. A videórészlet, amelyben erről beszél, a Fidesz bejegyzésében feliratozva is megtekinthető.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.