Vér folyt az utcákon a kijutás előtt, megharapta az osztrák elnököt a moldovai elnök kutyája, repülő taxik – ezek voltak a hét videói

Nácikat éltettek Washingonban, videó szivárgott ki az Orosz Önkéntest Hadtest részéről is, de az Amerikában az Izrael-ellenes tüntetéseket is botrányok kíséreik.

2023. 11. 18. 8:00
null
Szófia, 2023. november 16. Rendvédelmi szervek és bolgár szurkolók a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadion környékén a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkõzés elõtt 2023. november 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szijjártó Péter: Magyarország és Szerbia is megvédi az energiaellátását: Minden lépését összehangolja a két ország – jelentette be a magyar külgazdasági és külügyminiszter a bolgár tranzitadóval kapcsolatban Belgrádban, miután találkozott a szerb energiaügyi miniszterrel.

Összecsaptak a szurkolók a rendőrökkel, vér Szófia utcáin: a bolgár szurkolók tüntettek a Bolgár Labdarúgó-szövetség ellen, a kezdetben békés demonstráció idővel erőszakba torkollott, a drukkerek összecsaptak a rendőrökkel, akik gumibotokkal ütlegelték őket, és vízágyút is bevetettek.

Így ünnepeltek együtt a magyar játékosok a szurkolókkal Szófiában.

Megharapta az osztrák elnököt a moldovai elnök kutyája: Alexander Van der Bellen osztrák államfőt moldovai látogatásakor Maia Sandu moldovai elnök mentett kutyája kézen harapta, amikor megpróbálta megsimogatni az ebet.

Biden ismét hozta a formáját: „Inkább ki sem mondom, úgysem sikerülne” 

Botrányok kísérik az Izrael-ellenes tüntetéseket Amerikában: egymást érik az erőszakos cselekedetek az USA-ban a palesztinbarát demonstrációkon. Agresszióba torkollott például egy Izrael-ellenes tüntetés a minap az Amerikai Egyesült Államokban.

Így iktatott ki egy FSZB-tisztet az Orosz Önkéntes Hadtest: az Orosz Önkéntes Hadtest nevű Putyin-ellenes szervezet már több alkalommal hajtott végre támadást Oroszország területén.

Ebben a városban vethetik be először a repülő taxikat: elektromos repülőtaxikat vetnének be a 2024-es párizsi olimpiai játékokon. A hivatalos cél, hogy új mobilitási kínálattal kísérletezzenek a város legsűrűbben lakott területein.

Nácikat éltettek Washingtonban: az AP amerikai hírügynökség beszámolója szerint a demonstrálók szolidaritásukat fejezték ki a Hamász elleni harcban, és azt kiáltozták, hogy „soha többé”. Az emberek izraeli és amerikai zászlókat emeltek a magasba. A tüntetést szigorú biztonsági intézkedések mellett tartották meg.

Borítókép: Rendvédelmi szervek és bolgár szurkolók a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadion környékén a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária–Magyarország mérkőzés előtt,  Szófia, 2023. november 16.  (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.