Eger elesett a nagy havazásban, egymást érték a balesetek + videó

A csütörtöki időjárás miatt a belváros meredek utcája járhatatlanná vált.

Forrás: HEOL2023. 11. 30. 15:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset történt Egerben a havazás miatt délután, amikor a Bercsényi utcában egy autó megcsúszott és a kerítésnek ütközött írja a Heves Vármegyei Hírportál.

Forrás: Heves Megyei Hírlap/Huszár Márk

A lap munkatársa a helyszínen járt, és meg is örökítette a közlekedési helyzetet. Mint a videón és a fotókon is látható, a Mekcsey utcában csak araszolni lehetett délután fél egy körül.

Csütörtökön kilenc óra után kezdett havazni Egerben. Olvasói információk szerint

a Mekcsey utca járhatatlan a hótól, autók törtek össze a délelőtt folyamán.

A lap olvasója arról is beszámolt, hogy az első hókotró nem sokkal dél előtt érkezett meg. Egy másik olvasó jelezte, hogy a Hajdúhegyen a Csokonai utcától feljebb nem közlekedik a helyi járat a hó miatt. A Sas útról is azt jelezték a lap olvasói, hogy több ráfutásos baleset történt, csúszik az út.

Borítókép: Helyszíni felvétel (Fotó: Heves Megyei Hírlap/ Huszár Márk)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.