Ellopták a radiátorokat a tatai önkormányzat épületéből

Összesen harmincnégyet.

Forrás: KEMMA2023. 11. 22. 7:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lopás bűntette miatt emelt vádat a Tatai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tatai önkormányzati épületből lopott el több tucat radiátort – értesült a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál a megyei főügyészség szóvivőjétől.

Horváth Sándor beszámolt arról is, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatai Járásbíróság a visszaeső férfit

 börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra és 109 044 forint összegű vagyonelkobzásra ítélje.

A vádirat szerint ugyanis a férfi egy tatai önkormányzati épület ajtaján lévő lakatot 2021 január utolsó hetében leverte. A férfi az épületből 34 darab falra szerelt radiátort kibontott a falból, illetve letört a falról. Azokat egy kisméretű kézikocsival elvitte, majd eladta.

Miután elhagyta az épületet, az ajtóra tett egy másik lakatot. Az elkövetési érték 109 044 forint, a kár nem térült meg.

Borítókép: A radiátorok hűlt helye (Fotó: Magyarország Ügyészsége/Kemma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.