Gyurcsányék teljesen bedarálják Budapestet + videó

A napokban állapodott meg a DK Karácsony Gergellyel, miszerint a jelenlegi főpolgármestert fogják támogatni a jövő évi helyhatósági választásokon. Mivel Gyurcsány Ferenc pártjának jelenleg is döntő szava van Budapesten, a bejelentés nem okozott nagy meglepetést.

2023. 11. 27. 19:32
GYURCSÁNY Ferenc; MOLNÁR Csaba; DOBREV Klára
Budapest, 2023. szeptember 22. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (k) és felesége, Dobrev Klára, a párt EP-képviselõje, valamint Molnár Csaba, DK ügyvezetõ alelnöke érkezik a párt évadnyitó rendezvényére a budapesti Radisson Blu Béke Hotelbe 2023. szeptember 22-én. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzet stábja hétfőn kapta mikrofonvégre Dobrev Klárát és a DK több politikusát is. Az árnyék-miniszterelnök egyértelműen arra készül, hogy átveszik az irányítást Budapesten. Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere kijelentette: több polgármesterjelöltjük és a számításaik alapján több képviselőjük is lesz a Városházán 2024-ben. 

Ha a Gyurcsány-párt számításai bejönnek, akkor teljesen bedarálják az ellenzéket a fővárosban  2024-ben az önkormányzati választásokon. 

A témával bővebben a Célpontban találkozhatnak vasárnap 20.10-kor a Hír TV-n.

 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és felesége, Dobrev Klára, a párt EP-képviselője, valamint Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke érkezik a párt évadnyitó rendezvényére a budapesti Radisson Blu Béke Hotelbe 2023. szeptember 22-én (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.