Bátor , Ákos 2024. február 27.
logo

Hadházy Ákos nekiesett a konzultációs plakátoknak

Magyar Nemzet
2023.11.26. 15:41 2023.11.26. 16:17
Hadházy Ákos nekiesett a konzultációs plakátoknak

A független parlamenti képviselő Hadházy Ákos a közösségi oldalára feltöltött egy videót, amelyen éppen nekiesik egy plakátnak, és mindenkit erre biztat.

A felvételen a képviselő egy nemzeti konzultációt hirdető plakátot rongál meg, amely szerinte egy „egy fasiszta jellegű propagandakampány” része.

Egy plakát rongálása nem bűncselekmény. Lehet, hogy szabálysértés, de olyan időket élünk, amikor bizonyos szabályokat muszáj áthágni

– fogalmazott Hadházy Ákos. A képviselő szerint ezt a kampányt nem lehet szó nélkül nézni, akkor sem, hogyha „esetleg állítólag” szabályt sértünk vele.

Hadházy Ákos nem először hívja fel magára a figyelmet hasonlóan provokatív akciókkal. Több alkalommal részt vett a karmelita kolostornál található építési területet körülvevő kordon bontásában, amiért a bíróság lapunk értesülései szerint pénzbüntetésre ítélte.

Az ellenzék élesen bírálta a napokban indult nemzeti konzultációt, próbálják összegyűjteni a kérdőíveket, és Brüsszelben is kifogásolják a kezdeményezést. – Már azt is tudni, hogy mi Brüsszelnek és a hazai ellenzéknek az álláspontja ezzel kapcsolatban – mutatott rá új videójában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.