Így úszta meg a halált hazánk „Chuck Norrisa”, Messi tehetetlenül nézte a véres bunyót a brazil–argentin rangadón – ezek a hét videói!

A hét videói között látható, ahogy a palesztinpárti tüntetők elnémították a svéd miniszterelnököt, emellett az is, ahogy orosz harci helikopter változtatja vashulladékká az ukrán páncélost pillanatok alatt, illetve az is, ahogy Messi tehetetlenül nézte a sokkoló, véres bunyót a brazil–argentin rangadón.

2023. 11. 25. 6:24
MESSI, Lionel
Loszaíl, 2022. december 9. Az argentin Lionel Messi, miután 11-esbõl megszerezte csapata második gólját a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében játszott Hollandia-Argentína mérkõzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit Fotó: Rungrodzs Jongrit
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Így úszta meg a halált Magyarország „Chuck Norrisa”:

 

Karácsony bevallotta, hogy kampányra költötte a pénzt, miután már nem is volt jelölt + videó:

 

Emlékszik még rá, hogy milyen volt a Városliget 10 évvel ezelőtt? Íme:

 

Palesztinpárti tüntetők némították el a svéd miniszterelnököt:

Választókkal találkozott Ulf Kristersson mérsékeltpárti miniszterelnök és Elisabeth Svantesson pénzügyminiszter Göteborgban egy bárban. A helyszín előtt körülbelül kétszáz palesztinpárti tüntető gyülekezett, de a rendezvényen is elvegyültek közülük. A benti eseményen akkor kezdett elmérgesedni a helyzet, amikor a téma az izraeli–palesztin háborúra terelődött.


Harci helikopter változtatja vashulladékká a páncélost pillanatok alatt:

Az orosz védelmi minisztérium közzétett felvételeket a légierő Ka–52-es harci helikoptereinek személyzetéről, amint az ukrán fegyveres erők erődítményeinek és páncélozott járműveinek megsemmisítésén dolgoznak.

 

Egyre több repülőjáratot törölnek az erős havazás miatt:

Az erős havazás miatt Moszkvában elrendelték a fővárosi közműszolgáltatók magas fokú riasztását.

 

Messi tehetetlenül nézte a sokkoló, véres bunyót a brazil–argentin rangadón:

 

Elborult Sané agya, a legjobb német futballista súlyos eltiltást kaphat:

 

A Barcelona játékosára teljesen kiakadtak a társai, joggal:

Borítókép: (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.