A síneken kötött ki egy autó Diósgyőrött, a Mikulás-vonat programja is vele csúszott

Kellemetlen meglepetést kaptak a Mikolás-vonat utasai.

Forrás: Boon2023. 12. 01. 14:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A képen látható baleset miatt a mai utolsó programunk egyórás késéssel tudott megkezdődni” – közölte a közösségi oldalán a Diósgyőri Mikulás-vonat. A Facebook-bejegyzést a Boon szúrta ki. Egy személyautó a sínekre borult, ezért egy órás késéssel indult a Mikulás-vonat utolsó programja.

Kérünk mindenkit, hogy az időjárást és az útviszonyokat figyelembe véve időben induljanak el, hogy a megvásárolt jegyeken szereplő programhoz tudjanak csatlakozni. A képen látható baleset miatt a mai utolsó programunk egyórás késéssel tudott megkezdődni. Köszönjük a ma délutáni vendégeink türelmét!

– hívták fel a figyelmet bejegyzésükben.

Mint arról a Magyar Nemzet korábban már beszámolt, Budapesten is sok bonyodalmat okozott a hirtelen érkező havazás: a csúszós utak hatalmas dugókat, több helyen karambolt okoztak. Csütörtökön még csak épphogy leesett az első hó, máris baleset érte az egyik Zuglóban szabályosan közlekedő mentőegységet. A jármű a kórház felé tartott, amikor egy autó megcsúszott fékezéskor, és a mentőnek ütközött. A balesetben ugyan senki nem sérült meg, és a szállított betegért is hamar másik egység érkezett, azonban a mentőautó napokra kiesett a forgalomból. 

 

Borítókép: A sínekre csúszott autó Diósgyőrött (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.