Julia Roberts megtörte a csendet: először nyilatkozott Matthew Perry halálával kapcsolatban

A színésznő elmondta, milyen volt az első randevú a Jóbarátok sztárjával.

2023. 12. 05. 7:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szívszorító, hogy valaki ilyen fiatalon és ilyen hirtelen elmegy. Azt hiszem, ez mindannyiunknak segít abban, hogy megtanuljuk értékelni azt, amink van” – mondta Julia Roberts egykori párja halálával kapcsolatban az Entertainment Tonightnak adott interjújában. Mint ismert, október végén, ötvennégy éves korában meghalt Matthew Perry kanadai–amerikai színész, aki a kilencvenes években a Jóbarátok című tévésorozattal Chandler Bing szerepében vált híressé. Julia Roberts és Matthew Perry három hónapig alkottak egy párt az 1990-es években. Julia Roberts akkor szerepelt a Jóbarátok című sorozatban is. Matthew Perry a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című könyvében is megemlékezett erről az időszakról:

Küldtem neki három tucat vörös rózsát, és a kártyán ez állt: Az egyetlen dolog, ami izgalmasabb annál, hogy részt veszel a műsorban az az, hogy végre van ürügyem virágot küldeni neked

–írta. Julia Roberts szerint Matthew Perrynek az volt a sorsa, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára, őt is kifejezetten meg tudta nevettetni.

Az első randevún úgy vigyorogtam, mint egy 15 éves

– mondta. Julia Roberts az interjúban azt is kifejtette: nagyon jól érezte magát a Jóbarátok című sorozat forgatásain.

Borítókép: Julia Roberts és Matthew Perry (Fotó: YouTube/képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.