Levideózták, hogy leszakadt a busz eleje, amikor el akarták vontatni a hóesésben

Lehet, hogy erre nem gondoltak.

Forrás: TikTok2023. 12. 07. 17:05
havazás
Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már több mint kétezren megosztották TikTokon azt a videót, amelyen az látható, hogy egy forgalmas kereszteződésben leáll egy busz, és amelyet bár megpróbálnak elvontatni, a művelet nem úgy alakul, ahogy azt első blikkre gondolták volna. 

A kommentek közül kiderül, hogy a helyszín, ahol a malőr történt, Dorog lehet, legalábbis ebben többen is egyetértettek. Hogy egyébként jó ötlet volt-e megpróbálni elvontatni a járművet, arra még nem érkezett válasz, de a videó alább megtekinthető. 

A Magyar Nemzet egyébként korábban már rengeteget írt a csütörtökre virradóra kialakult helyzetről, ha ma még nem nézett ki az ablakon, erről szintén alább tájékozódhat. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.