Majka elhagyja a TV2-t, visszaigazol az RTL Klubhoz tizenhat év után

Állítólag nem volt könnyű menet.

Forrás: Index, Facebook2023. 12. 22. 13:28
MAJOROS Péter
Debrecen, 2022. július 24. Majka (Majoros Péter) énekel a Campus Fesztivál negyedik, utolsó napján Debrecenben 2022. július 23-án este. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhagyja a TV2 csapatát Majoros Péter, és átigazol az RTL-hez – írja a csatorna közleménye alapján az Index.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik” – fogalmaz a közleményében az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese. Kolosi Péter hozzáfűzte, izgalmas műsorokban fog visszatérni a showman, idézte a portál.

A váltásról Majoros Péter is nyilatkozott közösségi oldalán, azt írta, nem volt könnyű menet. 

„Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba” – részletezte Majka.

Borítókép: Majoros Péter (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.