Szándékosan a tömegbe hajtott az autójával egy férfi Ráckeresztúron

Nem mindenkinek sikerült elugrania a jármű elől.

Forrás: Police2023. 12. 22. 12:28
Police,Lights,At,Night,In,The,City, rendőrautó, rendőr, villogó
1898018644 Fotó: Daniel Tadevosyan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nap alatt elfogták és őrizetbe vették a rendőrök a ráckeresztúri gázolót, aki szándékosan hajtott az utcán tartózkodók közé. Nem sokon múlt, hogy életet követeljen a bűntett – írja a rendőrségi portál.

Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt indult nyomozás a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságon egy 37 éves ráckeresztúri lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi december 20-án délután Ráckeresztúron, a Csokonai Mihály utcában egy családi vitát követően autóba pattant, majd az utcán csoportosulók közé hajtott. 

Néhányan el tudtak ugrani a nagy sebességgel érkező jármű elől, azonban a sofőr édesapjának nem sikerült, és áthajtott a lábán. 

Ezt követően a gázoló ismeretlen helyre távozott anélkül, hogy meggyőződött volna az okozott sérülésről. A Fejér vármegyei nyomozók elfogatóparancsot adtak ki ellene, amely alapján már a következő nap kattant a bilincs az ámokfutó csuklóján.

A nyomozók M. Zoltánt őrizetbe vették és kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.