Edina 2024. február 26.
logo

Rosszul öregedett Karácsony Gergely bejegyzése, leállt a BudapestGO

Magyar Nemzet
2023.12.11. 10:11 2023.12.11. 10:17
Rosszul öregedett Karácsony Gergely bejegyzése, leállt a BudapestGO

Technikai gondok miatt nem működik a Budapesti Közlekedési Központ applikációja, a BudapestGO – írja a Vg. A közlekedési vállalat korábban azt írta az alkalmazásban, hogy dolgozik a hiba javításán. Később újabb üzenet jelent meg, amelyben azt javasolják, hogy a probléma elhárításáig papíralapú jegyet használjanak az utasok.

Karácsony Gergely szerint egy nem jól működő alkalmazás miatt Budapesten már tüntetnének (Fotó: VG)

A mobiljegy-szolgáltatás nem elérhető. Jelenleg szünetel a mobiljegy-szolgáltatás a BudapestGO-ban és többi mobiljegy-applikációban. Nem lehet új jegyet venni vagy bérletet venni, és a már korábban megvásárolt termékek sem használhatók. Javasoljuk, hogy ez idő alatt papíralapú jeggyel utazz. Köszönjük a türelmedet és a megértésedet!

A történtek fényében megállapítható: rosszul öregedett Karácsony Gergely tavalyi Facebook-bejegyzése, amelyben trágár szavakkal becsmérelte a MÁVappot és éltette a BudapestGO-t.

Nem azért, de ha a BudapestGO olyan sz@rul működne mint a MÁVapp, Budapesten már tüntetnének ellenünk. Szerencsére a vonatok késésére biztosan számíthatsz, így van esélyed személyesen jegyet venni

– írta akkor a főpolgármester.

 

 

Borítókép: A BKK ügyfélszolgálata Kelenföld vasútállomásnál (Fotó: MTVA/Róka László)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.