Rosszul öregedett Karácsony Gergely bejegyzése, leállt a BudapestGO

A rendszerüzenetben azt javasolják, hogy a probléma elhárításáig papíralapú jegyet használjanak az utasok.

2023. 12. 11. 10:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Technikai gondok miatt nem működik a Budapesti Közlekedési Központ applikációja, a BudapestGO – írja a Vg. A közlekedési vállalat korábban azt írta az alkalmazásban, hogy dolgozik a hiba javításán. Később újabb üzenet jelent meg, amelyben azt javasolják, hogy a probléma elhárításáig papíralapú jegyet használjanak az utasok.

Karácsony Gergely szerint egy nem jól működő alkalmazás miatt Budapesten már tüntetnének (Fotó: VG)

A mobiljegy-szolgáltatás nem elérhető. Jelenleg szünetel a mobiljegy-szolgáltatás a BudapestGO-ban és többi mobiljegy-applikációban. Nem lehet új jegyet venni vagy bérletet venni, és a már korábban megvásárolt termékek sem használhatók. Javasoljuk, hogy ez idő alatt papíralapú jeggyel utazz. Köszönjük a türelmedet és a megértésedet!

A történtek fényében megállapítható: rosszul öregedett Karácsony Gergely tavalyi Facebook-bejegyzése, amelyben trágár szavakkal becsmérelte a MÁVappot és éltette a BudapestGO-t.

Nem azért, de ha a BudapestGO olyan sz@rul működne mint a MÁVapp, Budapesten már tüntetnének ellenünk. Szerencsére a vonatok késésére biztosan számíthatsz, így van esélyed személyesen jegyet venni

– írta akkor a főpolgármester.

 

 

Borítókép: A BKK ügyfélszolgálata Kelenföld vasútállomásnál (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.