Szoboszlaitól, Gyurcsányon át egészen Csurka Istvánig – a 2023-as év legolvasottabb publicisztikái

A 2023-as esztendőben is nagyon fontos publicisztikák születek a Magyar Nemzet vélemény rovatában. Az év vége közeledtével csokorba gyűjtöttük önöknek, hogy melyik volt az a tíz téma, ami a leginkább felkeltette az érdeklődésüket.

2023. 12. 27. 8:00
Fotó: illusztráció (Fotó: Europress/AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

10. Ehhez már pofa kell

Így vált Gyurcsány Ferenc csápjává az orvosi kamara vezetése. Huth Gergely írását itt olvashatják el!

9. Össztűz alatt a német lakosság

Nem éppen szívderítő hírek érkeztek Németországból. Faggyas Sándor véleménycikkét itt olvashatják el!

 

8. Bomlási fázisba került az unió

A brüsszeli vezetők birodalmat építenének, noha annak belső és külső gátjai is vannak. A teljes cikket itt olvashatják el!

 

7. Borzalmas a mai német valóság

Abszurdum, hogy egyes afrikai országok fizetési mérlegében a legnagyobb pluszbevételt a német segélypénzek hazautalása jelenti. A teljes cikket itt olvashatják el!

6. Szoboszlai és a fél térdre ereszkedés ára

Az UEFA és a FIFA szabályai nem engedik a politizálást a pályákon és a stadionokban sem, s ezzel az MLSZ is egyetért. Bánó Attila publiját itt olvashatják el!

5. Franciaország lángokban

A tömeges migráció az etnikai zavargások táptalaja · Négy pontban a társadalmi válságról. – Speidl Bianka és Belhaj Abdessamad cikkét itt olvashatják el!

 

4. Harmadik világháború fenyeget

Nyugat-Európa és Amerika az orosz–ukrán konfliktus folytatásában érdekelt. A teljes cikket itt olvashatják el!

 

3. Felajánlották nekünk Kárpátalját?

A kitörési pontok és a potenciális szövetségesek ma is nagyon fontosak Magyarországnak. Jeszenszky Zsolt cikkét itt olvashatják el!

2. Igaza volt, igaza lett Csurkának

A MIÉP eszmeisége jótékonyan termékenyítette meg a magyar közéletet. Írja publicisztikájában Ágoston Balázs. A teljes cikket itt olvashatják el!

 

1. Zelenszkij számára vége a bulinak

Világossá vált, hogy Kijev szájhősködését leszámítva és a médiában elterjedt badarságokon túl nincs már értelmes ember, aki bízna egy ukrán offenzíva sikerében. A teljes cikket itt olvashatják el!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Europress/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.