Tóth Gabi Orbán-gyűlölőknek kiosztott sallerén át Gálvölgyi felháborító húzásáig: 2023 legmenőbb Poszt-traumái

A 2023-as esztendőben is számos témával foglalkozott a Poszt-trauma rovatunk. Az év vége közeledtével csokorba gyűjtöttük önöknek, hogy melyik volt az a tíz sztori, esemény, ami a leginkább felkeltette az érdeklődésüket.

2023. 12. 25. 10:00
Forrás: Forrás: Facebook/Tóth Gabi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

10. Nagy Feró miatt indult vérgőzös gyűlöletcunami Orbán Viktor ellen

Szokásához híven Feró rendesen odapörkölt a balosoknak:  „Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi.  Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze, ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták. […]”

Ezek az őszinte szavak kiverték a biztosítékot a szélsőbaloldali Amerikai Népszavánál. A főszerkesztő, Bartus elvtárs az interjú kapcsán vérgőzös gyűlöletcunamit indított Orbán Viktor ellen. Ismét előhúzta a hazug, libsi nácikártyát. A teljes cikket itt olvashatják el!

9.Kegyetlen támadás indult: az a bűnük, hogy Orbánra szavaztak

– Ismerjük a baloldal és a módfelett PC-liberálisok véleményét rólunk. Ők mindig magas lóról beszélnek és lenéznek mindenkit, akinek más véleménye van, mint nekik. Számukra mi csak bőgatyás, kurjongatós, barbár disznótorokat tartó begyepesedett agyú lúzerek vagyunk. Gondolják így, lelkük rajta. Mi pontosan tudjuk, hogy mi az igazság, és ezt 2010 óta meg is mutatjuk a választásokon – gondolta magában Felhévizy, majd ennek örömére feltett melegedni egy nagy adag toros káposztát a pár héttel ezelőtti disznóvágás emlékére. A teljes cikk itt olvasható el!

8. Az RTL ünnepelt sztárja nagyon csúnyán beleállt Orbánba

– Nem tagadom, felhúzott Nagy Zsolt nyilatkozata. El is gondolkodtam rajta, hogy talán csak azért volt ilyen hiteles a Mellékhatásban alakított szerepében, mert egy tahó, bunkó maffiózót alakított, és ez a figura nagyon passzolt a stílusához. Nem tudom, mindenesetre ez a kirohanása nem vall túlzott bölcsességre, és akkor még finoman fogalmaztam – gondolta magában kicsit ingerülten Felhévizy, és leült megnézni a Szálka hal nélkül című régi magyar vígjátéksorozatot Bodrogi Gyulával és Szacsvay Lászlóval a főszerepben, azon mindig jól szórakozott. A teljes cikket itt olvashatják el!

7. Pankotai Liliék Novák Katalinnal szemben sem bírták ki sértegetés nélkül, de volt egy bökkenő

Történt, hogy Novák Katalin úgy döntött, formabontó módon megnyitja kapuit a Sándor-palota, az érdeklődök körülnézhettek az épületben s találkozhattak a köztársasági elnökkel. A rossz idő ellenére elég sokan éltek a lehetőséggel, több ezren keresték fel a budai Várat emiatt a hétvégén.

Azután megérkeztek az ellenzéki tüntetők, élükön Pankotai Lilivel, illetve a demonstrációkon rendszerint – így most is – a szivárványos köpenyében megjelenő Simkó Edittel. (S ha már ott voltak „véletlenül” épp arra járt a Telex is, hogy beszámoljon a történtekről.) A teljes cikket itt olvashatják el!

6. Bródy János ismét kimutatta a foga fehérjét

– Bródy a liberálisok archetípusa. Önmagát úgy tünteti fel, mintha ő volna a minta, a zsinórmérték, hiszen ő a haladó gondolkodású, befogadó és elfogadó művész. Azonban pontosan Bródy és a hozzá hasonló libsi megmondóemberek azok, akik nem fogadnak el soha olyan véleményt, álláspontot, ami az övéktől eltér. Ők azok, akik még egy kiállítás megnyitóján is képesek acsarogni. Felháborító ez a viselkedés, nem véletlenül került a történelem szemétdombjára az a párt és lassan már az az ideológia is, ami mögé felsorakoztak az ilyen beállítottságú emberek – gondolta magában Felhévizy, majd megnyugtatásul feltett a lemezjátszójára egy jó kis Beatrice-lemezt. A teljes cikket itt olvashatják el!

5. Tóth Gabi akkora sallert osztott ki az Orbán-gyűlölőknek, hogy öröm volt nézni

A TikTok-felületén egy kis videóban bemutatta a független-objektívoknak az eddig kapott díjait, bizonyítva ezzel, hogy számtalan, nem állami elismerést kapott pályafutása során. Instagram-sztorijában pedig a következő szöveget posztolta:

„Ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek… Én énekelek tovább és zenélek! Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat!”

– Tóth Gabi könnyedén, lazán és elegánsan utasította rendre az őt vérgőzös gyűlölettel támadókat. Így is kell, mert a vádak ellen a hangja és tehetsége mellett csak a tényekkel tud védekezni – gondolta Felhévizy, és kénytelen-kelletlen folytatta az erkélyfestést. A teljes cikket Itt olvashatják el!

4. Havas Henrik végtelenül aljas húzása

A „tanár úr” ezúttal nagyon mélyre süllyedt. A tőle megszokott stílust hozta most is, önmagát és anyagi helyzetét fényezte, de most messzebbre merészkedett. Ugyanis egy közös fotó kapcsán gúnyolódott, alázott meg embereket. Ez szánalmas, mondhatni oltári ciki és borzasztóan kellemetlen – gondolta magában Felhévizy, és feltette a lemezjátszójára a Beatrice Nem kell...! című örökbecsű számát. A teljes cikket itt olvashatják el!

3. Az amerikai nagyképűség világraszóló szégyene

Az idei Oscar-gálán a legjobb női mellékszereplő kategória díját Jamie Lee Curtis kapta. A színésznő Tony Curtis és Janet Leigh hollywoodi sztárpár gyermeke. Amikor a díjátadó után a backstage-ben magyarországi kötődéséről kérdezték, ki merte ejteni azt a ma Amerikájában szitoknak számító kijelentést, hogy: „Szeretem a magyar örökségemet”. A mondat elhangzása után a teremben dermedt csend honolt, Arany János szavait hozzáigazítva, állt néma csend, „légy szárnya bent, se künn, nem hallatik”. A teljes cikket itt olvashatják el!

2. Nagy Bandó András páros lábbal szállt bele a népszerű fideszes énekesbe

Természetesen az író, humorista a közeghez idomulva elmondta jóemberkedve, hogy neki a jobboldalon is vannak barátai és a baloldalon is, de a középen állás a legjobb dolog. Pont, ahogy a neki publicitást adó orgánum is vallja magáról, bár, ha már szóba került a műkeresztény kifejezés, sokkal inkább a műjobboldali jelző illene rájuk. Nincsen annál szánalmasabb jelenség, amikor egy egykor tehetséges ember nem érzi azt, hogy mikor elég, mikor kell abbahagyni a szereplést. Az pedig, mindennek az alja, hogy Kossuth-díjas művészt kérdőjelez, bírál, aláz meg. Szóval Nagy Bandó Bandi ezúttal, immár sokadjára csúnyán leszerepelt – gondolta magában Felhévizy és kiült a teraszra egy pohár hideg rosé fröccsel, boldogan hallgatta tovább a madarak megnyugtató énekét. A teljes cikket itt olvashatják el!

1. Gálvölgyi is beletörölte a lábát a fideszes humoristába

Mint ismert, Nacsa a Karc FM egyik műsorában a következőket mondta, amikor Pottyondy Edináról kérdezték:

„Szerintem az emberek, a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha ezt egy nő szájából hallják. Nem tudom, ez miért van így, ez alapvetően egy ilyen férfiszakma.” 

– Ez egy hülyeség […] – reagált, határozottan Gálvölgyi. Majd kifejtette, nagy öreg megmondóemberként, hogy szerinte mi humoros és mi nem. Szóval ment a már megszokott jóemberkedés. Nacsa Olivér véleménye nem volt szerencsés, ezt valószínűleg ő is érezte, mert később elnézést is kért a mondataiért. Úgy látszik azonban, hogy ez nem volt elég a megbocsátó, elfogadó és korrekt, haladó gondolkodású liberálisoknál. Mert továbbra is rendre tetemre hívják azért, amit mondott, hiába a bocsánatkérés. 

De ne legyenek kétségeink, Nacsa Olivér nem azért lett egyszeriben vörös posztó a baloldal szemében, mert csúnyát mondott Pottyondyra, hanem azért, mert nyíltan kiállt a kormány mellett. A teljes cikket itt olvashatják el!

Borítókép: Tóth Gabi énekesnő (Forrás: Facebook/Tóth Gabi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.