Kázmér 2024. március 4.
logo

Nagy Feró miatt indult vérgőzös gyűlöletcunami Orbán Viktor ellen

Felhévizy Félix
2023.12.10. 05:35 2023.12.10. 11:12
Nagy Feró miatt indult vérgőzös gyűlöletcunami Orbán Viktor ellen

Felhévizy Félix úgy döntött, hogy nem hagyja az utolsó napokra a karácsonyi ajándék vásárlását, ezért már a héten elkezdte összegyűjteni a meglepetésnek szánt apróságokat. A legtöbb fejtörést az egyik barátjának szánt ajándék beszerzése okozta. Sorra járta az antikváriumokat, nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz beszerezni a kétezres évek elején kiadott, Bayer Zsolt: Hol a pofátlanság határa? – Új moralisták és farizeusok című háromrészes sorozatot. Félixnek természetesen ott vannak a könyvespolcán ezek a könyvek, és úgy döntött, hogy remek ajándék lesz ez a hamisítatlan Bayer-klasszikus.  

A nehezen megtalált karácsonyi ajándék - Fotó: Szerző felvétele

Végül sikerült beszereznie őket nagyon jó minőségben, így kipipálhatta az egyik ajándékot. Hazafelé a villamoson elolvasta a Nagy Feróval készült interjút a Magyar Nemzet online felületén

Mindig szerette Ferót és a Beatrice zenéjét, nagyszerű szövegeit. Szokásához híven Feró rendesen odapörkölt a balosoknak:  „Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi.  Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze, ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták. […]”

Ezek az őszinte szavak kiverték a biztosítékot a szélsőbaloldali Amerikai Népszavánál. Tudják, ez az a gyűlöletmédia, amelynek olyan szélsőbalos, szélsőliberális munkatársai vannak az impresszuma szerint, mint például Para-Kovács Imre, aki nem is olyan régen a Klubrádióban gyalázta vicsorogva Magyarországot. 

A főszerkesztő, Bartus elvtárs az interjú kapcsán vérgőzös gyűlöletcunamit indított Orbán Viktor ellen. Ismét előhúzta a hazug, libsi nácikártyát: „Nem foglalkoznánk Nagy Feró szellemi kapacitásához méltó, David Pressman nagykövetről szóló megjegyzéseivel, de a polgárinak nevezett propagandalapban megjelent interjújából kiemeljük azt a felhívását, hogy »Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!« Mondunk: Adolf Hitler, csak ő már nem él. Viszont szellemi hagyatéka él, s az ideológiáját Orbán Viktor hasznosítja és viszi tovább. Orbán még nem olyan bátor, mint nagy elődje, de még lehet. Orbán csak Hitler mércéjével mérhető formátumú narcisztikus pszichopata, náci és fasiszta diktátor.”

Számtalanszor próbálták már a balosok a kormánypártra és a miniszterelnökre ráhúzni a náci vádat. Elég, ha csak az elhíresült Magyar Narancs-címlapra gondolunk, még 2015-ből, ahol a miniszterelnöknek egy drótkerítésdarabból készítettetek bajuszt, illetve a Soros Györgyöt ábrázoló plakátok miatt is egyből megszólalt az antiszemitizmust kiáltó kórus. Azonban Bartus szavai ezeken is túltesznek, hiszen konkrétan Hitlerhez hasonlítja Orbán Viktort.

– Meddig tűrjük ezt? Nekik mindent szabad? – kérdezhetjük joggal. Azt hiszem, egyértelmű, hogy Bayer Zsolt egykori sorozatának a címe most talán még időszerűbb, mint valaha. Tényleg, hol a pofátlanság határa? – gondolta magában Felhévizy, majd gondosan elkezdte becsomagolni a könyveket.

Borítókép: Nagy Feró, Kossuth-díjas énekes-dalszerző (Fotó: Kurucz Árpád)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.