Lujza 2024. március 2.
logo

Lakatos Márk megdöbbentő esete a fojtogató diktatúrával

Csépányi Balázs
2023.12.09. 11:08 2023.12.09. 11:20
Lakatos Márk megdöbbentő esete a fojtogató diktatúrával

Rónai Egon műsorában az ATV-n ezúttal Lakatos Márk stylist volt a meghívott. Sok témát érintett a beszélgetés, természetesen nem maradhatott el a szokásos, mondhatni menetrendszerű kormánygyalázás. Ezúttal jó liberális szokás szerint körmönfontan, de azért jól érthetően:

„ […]Azt gondolom, hogy ebben az országban van egyre kevesebb szabad ember. (...) egyre kevesebb ember hiszi el azt, hogy érdemes bátornak maradni” 

Lefordítom: Lakatos szerint ebben az országban a fojtogató diktatúra miatt egyre kevesebb ember bátor, egyre kevesebb a szabad ember. 

Ez nem semmi.

Mondja ezt ő, a vállaltan homoszexuális közéleti személyiség, aki nemrégiben az Instagram-oldalára töltött fel egy döbbenetes videót, amelyben kifestve, menyasszonynak öltözve vonaglott.  A Mandiner mutatott rá, hogy a stylist hosszú műszempillával, szivárványszínű szoknyában és harisnyában akciózott a rakparton. 

Egyébként pedig a hírhedt baloldali stílusszakértő-celeb és civilben nagyszájú  libsi megmondóember korábban keményen beleszállt már sok mindenkibe a miniszterelnöktől kezdve, Novák Katalinon át egészen Tóth Gabiig. 

Ennyit Lakatos Márk igazságáról és a fránya, elnyomó, gaz, fojtogató diktatúráról.

Borítókép: Lakatos Márk (Forrás: YouTube - képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.