Baleset történt ma reggel az M1-es autópályán, kamion ütközött személyautóval

Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt Őrhalomnál, a határhídhoz vezető út nem járható.

2024. 01. 05. 7:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Börcsi pihenő előtt korábban egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 135-ös kilométernél feloldották a korlátozásokat, újra szabadon járható a pálya – írja az Útinform. A tájékoztatás szerint a 481-es főúton, az M35-ös autópálya és a 47-es főút között két személyautó ütközött össze. A 3-as kilométernél félpályán halad a forgalom.

Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt Őrhalomnál, a határhídhoz vezető út nem járható.

Január 1-től több, személyautóval tavaly még ingyenesen igénybe vehető gyorsforgalmi útszakaszra is sztrádamatricát kell váltani! Díjkötelessé vált többek között az M0-s, M4-es, M44-es autóutak teljes szakasza, az M30-as autópálya Miskolcot elkerülő szakasza, az M31-es autópálya, valamint az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti szakasza. A gyorsforgalmi utak közül már csak az M8-as autópálya, valamint az M9-es és M80-as autóutak teljes szakaszai, továbbá az M60-as autópálya a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két kilométeres szakasza marad díjmentes a személyautóknak.
Több új utat is átadtak a forgalomnak:

  • Nógrád vármegyében, Bátonyterenyénél a 23-as főút új elkerülő szakaszát, a Kisterenye és Bátonyterenye közötti összekötő utat, illetve a Maconkára vezető összekötőút egy újabb szakaszát.
  • Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében a 26-os főút elkerülő szakaszán a 260-as főutat Kazincbarcika, Berente és Sajószentpéter között. 
  • Az M3-as autópályán, a 187-es kkilométernél lévő M35-ös autópálya csomópontjában új felhajtóágat nyitottak meg Vásárosnamény felé. Ugyanebben a csomópontban, akik az M3-ason Budapest felé haladnak, már le tudnak hajtani az M35-ös autópályára, Berettyóújfalu irányába.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.