Így énekelt bordalt Orbán Viktor szilveszterkor + videó

A miniszterelnök Varga Mihály pénzügyminiszter és Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója társaságában fakadt dalra a patinás épület tetején.

Forrás: Ókovács Szilveszter Facebook-oldala2024. 01. 01. 13:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bordalt énekelt az Operaház tetején Orbán Viktor kormányfő Varga Mihály pénzügyminiszterrel és Ókovács Szilveszterrel, az Operaház főigazgatójával együtt – látható a tavaly újraválasztott intézményvezető Facebook-oldalán. Mint a főigazgató írta, az illusztris társaság Erkel Ferenc Bánk bánjának bordalával kívánt boldog új évet.

Ismert, hogy Ókovács Szilveszter kinevezését 2023-ban hosszabbította meg újabb négy évre Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter. Az intézményvezető 2011-től volt a Magyar Állami Operaház kormánybiztosa, 2013 óta pedig ő az Operaház főigazgatója.

 

Borítókép: Orbán Viktor  (Fotó: Facebook.com/orbanviktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.