Lángolt egy autó a kispesti bevásárlóközpont mélygarázsában

Felgyújtotta egy fiatal, másik hatot megrongált.

Forrás: Police2024. 01. 15. 10:15
Police,Lights,At,Night,In,The,City, rendőrautó, rendőr, villogó
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy autót felgyújthatott, hat másikat pedig feltörés közben rongálhatott meg az a férfi, akit lopással és rongálással gyanúsítanak a kispesti nyomozók.

A rendőrség lopás vétség és rongálás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást egy budapesti férfival szemben, aki a gyanú szerint január 8-án este tíz óra és január 9-én hajnal három óra között egy kispesti bevásárlóközpont mélygarázsában 

feltört, majd felgyújtott egy személygépkocsit.

 A jármű belseje teljesen kiégett, amellyel több tíz milliós kár keletkezett.

Az adatok szerint a mélygarázsban hat másik autót is megpróbált erőszakkal kinyitni lopási szándékkal, ám csak kettőből sikerült kisebb értékű dolgokat elvinnie.

A nyomozók egy napon belül azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható L. Norbertet, akit január 9-én este kilenc óra környékén egy XVIII. kerületi családi háznál fogtak el, majd a kispesti kapitányságra állították elő.

A 18 éves férfit a nyomozók háromrendbeli lopás vétsége, négyrendbeli lopás vétség kísérlete, valamint egyrendbeli rongálás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, valamint őrizetbe vétele mellett kezdeményezték a letartóztatását. L. Norbert nem tudott érdemi magyarázatot adni tettére.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shuterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.