Márki-Zay már előre mentegetőzik a várható veresége miatt

Lázár Jánost támadja a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje.

2024. 01. 10. 22:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester azzal gyanúsította meg a Fideszt, illetve Lázár Jánost, hogy voksturistákkal akarják megnyerni a választást – számolt be a Délmagyarország. A városvezető azt írta Lázár János építési és közlekedési miniszternek, a térség egyéni országgyűlési képviselőjének címezve, hogy

két évvel azután, hogy a körzetben fényes győzelmet arattál velem szemben, miután bejelentetted, hogy képviselő már nem leszel, itt a lehetőség, indulj el te a Fidesz színeiben a polgármesterségért Vásárhelyen! Egy disznóvágás, néhány száz vagy néhány ezer, romos házakba bejelentett szerbiai magyar voksturista (megszavaztátok, teljesen legális!), és nyerhető a város!

A bukott kormányfőjelölt egyik közelmúltbeli videójában is beszélt erről.

– Elképesztőbbnél elképesztőbb ötletekkel áll elő Márki-Zay Péter. Nem áll szándékunkban sem több száz, sem több ezer szerbiai magyart Vásárhelyre bejelenteni. A Fidesz eddig sem csalt a választásokon és ezután sem fog. Kikérjük magunknak a feltételezést! Ez már megint a Márki-Zay Péterre jellemző vagdalkozás, a cirkuszának a része – jelentette ki Cseri Tamás fideszes önkormányzati képviselő, aki szerint

a polgármester már most kezdi gyártani a „mentségeit” az esetleges választási vereségére.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.