Szívfacsaró levelet kaptak a mentők egy édesanyától

Egy egész család szenvedett közúti balesetet még január 7-én délután Monoron.

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook2024. 01. 25. 15:17
Budapest, 2023. november 12. Az Országos Mentõszolgálat mentõautója halad megkülönböztetõ jelzéssel az I. kerület Krisztina körúton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy egész család szenvedett közúti balesetet még január 7-én délután Monoron, és a nagy ijedtségben, egy édesanyának nem volt alkalma megköszönni a mentőknek a segítséget, ezért levelet írt nekik, amelyben úgy fogalmaz:  

„Én, mint édesanya és mint a vétlen autó sofőrje teljes sokkos állapotban minden segítséget megkaptam, de amire a legnagyobb szükségem volt, a biztató és nyugtató szavak. Nem tudok elég hálás lenni és ezt szavakkal ki sem tudom fejezni. Ha minden ember annyira végezné szívvel a hivatását mint Ők ketten, egy sokkal szebb és jobb világban élnénk.”

 „Azt is szeretném ha tudnák, a kicsi lánynak, akinek a buksija sérült, jól van, minden akkori vizsgálata negatív lett, az éjszakát már itthon, a saját ágyunkban töltöttük. A lelki traumán kívül fizikailag mind a 4-en jól vagyunk” – zárta a köszönőlevelet a kétgyermekes édesanya. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.