Szentkirályi Alexandra: Több mint másfélmillióan konzultáltak Magyarország szuverenitásáról

A konzultációt kitöltők megerősíthették a kormány törekvését, hogy erélyesebben, akár törvényi szigorítással is fellépjen a külföldi befolyásszerzés ellen.

Forrás: Facebook2024. 01. 18. 11:26
null
Forrás: FB/ Szentkirályi Alexandra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 „Lezárult a szuverenitásunk védelméről szóló nemzeti konzultáció, melyet 1 518 455-en töltöttek ki”

– jelentette be Facebook-oldalán, illetve a csütörtöki Kormányinfón Szentkirályi Alexandra, majd a kormányszóvivő köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett és elmondta a véleményét a konzultáción.

 

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár szintén a közösségi oldalán mondott köszönetet a résztvevőknek:

Csattanós válasz

Ahogy a Magyar Nemzet is beszámolt róla, Magyarország és a magyar emberek csattanós választ adtak Brüsszelnek Hollik István a tegnap befejeződött nemzeti konzultációról szólva lapunknak úgy nyilatkozott:

„Csaknem másfél millió ember csattanós választ adott Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak. A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett, hogy Brüsszel azzal támadta a konzultációt, hogy abban hazugságok szerepelnek, a baloldal pedig szokás szerint azt sulykolja, hogy felesleges a magyar emberek véleményét kikérni”.

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Fotó: Facebook/ Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.