Újabb rejtélyről rántották le a leplet, ezért vannak összezúzva az M0-son a táblák + videó

Nem hagyták annyiban a dolgot.

Forrás: Facebook2024. 01. 04. 14:50
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóúton, az M3-as autópálya csomópontja előtt egy teherautó nyitott gémmel közlekedve lezúzta az egyik portáltáblát és lehúzódott a leállósávra – írja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Egy szemtanú a vállalatnak pontosan leírta a helyszínt, így a néhány kilométerre található dunakeszi mérnökség útellenőre azonnal odasietett, azonban addigra csak egy olajfolt maradt a helyszínen. 

Utóbb a kamerafelvételek alapján kiderült, hogy a teherautó egy mobil házat szállított, a nyitott gémmel leverte az egyik pálya fölött található portáltáblát, majd utána a következőnél is próbált átmenni, lassított, de így sem sikerült neki a manőver, és azt is megrongálta. A kamionos ezután lehúzódott, visszacsukta a gémet és továbbhajtott. 

A vállalat azonban nem hagyta annyiban a dolgot, mivel a két portáltábla cseréje több millió forintba kerül, és gyorsan beazonosították a tettest. Az autón szereplő céges weboldalon felvették a kapcsolatot a céggel, amely elismerte, hogy a sofőrjük hibázott, a biztosítókon keresztül elindulhatott az ügyintézés.

A táblákat hamarosan kicserélik. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.