Van az a magyar tudás, amitől a baloldal fél! + videó

A jelenlegi világrend az utolsókat rúgja, de rajtunk is múlik, hogy milyen irányba változik.

2024. 01. 13. 10:30
TÖRCSI Péter; PALALIC, Jovan; GIUBILEI, Francesco; PAPPIN, Gladden
Budapest, 2023. május 4. Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója, Jovan Palalic, a Szerbiai Néppárt főtitkára, Francesco Giubilei, az olasz Nazione Futura elnöke és Gladden Pappin amerikai professzor, a Dallasi Egyetem docense (b-j) a No Woke Zone című kerekasztal-beszélgetésen a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar jobboldal az elmúlt években erős immunrendszert fejlesztett ki a woke-vírus ellen, megvan bennünk a „woke-talanítás” képessége, az hogy ellenálljunk ennek az őrületnek, és ezt a tudást át tudjuk adni a például a CPAC Hungaryn a nemzetközi partnereknek, és ha ez el tud terjedni, akkor elérhetünk oda, hogy júniusban lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben, novemberben pedig Washintonban is – hangsúlyozta a 2024-es CPAC Hungary kapcsán Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Az Iigazság órájában, a központ és a Hír FM közös műsorában. 

A 2024-es CPAC Hungary április 25–26-án lesz Budapesten, magyar részről a szervező idén is az Alapjogokért Központ lesz. A rendezvény fő szónokának most is Orbán Viktor miniszterelnököt kérték fel – mondta el a főigazgató. 

 

 

A CPAC az amerikai republikánusok egyik legfontosabb összejövetele, Európában eddig csak Magyarországon szerveztek ilyet, 2022-ben és 2023-ban. Európában csak a magyar jobboldalnak van elég ereje, hogy távol tartsa a woke „mocsári szörnyeit és koszlidérceit”, ehhez másoknak is segítséget adjon, megszervezve a nemzeti erők nemzetközi együttműködését – fejtette ki Szánthó Miklós. 

Van az a magyar tudás, amitől a baloldal fél, mi ezt a woke-ot ismerjük, csak korábban úgy nevezték, hogy kommunizmus

– jegyezte meg. Ismerjük ezt a felszabadítás mániát, korábban azt mondták, hogy osztályharcot kell vívni, most pedig társadalmi igazságharcnak hívják – tette hozzá a főigazgató. 

Látjuk, hogy mi történik Lengyelországban, erőltetett ütemben valósítják meg a marxista–kommunista programot, az első és legfontosabb dolguk az volt, hogy a közmédiában vízkereszt napján LMBTQ-propagandát vigyenek be és szivárványos zászlót feszítsenek ki, ez mind a mocsár – mondta a műsorban Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. 

Látjuk, hogy az Egyesült Államokban terroristák borítanak lángba városokat, faji szegregációt hirdetnek és fellépnek a legálisan megválasztott döntéshozók ellen. Azt látjuk a világban, hogy a mocsár az elmúlt években egyre nőtt. A mocsárban nem tudjuk hova lépjünk, ha belekeveredünk, lehet, hogy soha nem jövünk ki onnan, hacsak nem húz ki onnan valaki – fejtette ki Kovács István. Erről szól a CPAC, erről szól a nemzeti erők nemzetközi összefogása – hangsúlyozta a stratégiai igazgató. 

Az a tét, hogy a gyerekeink vagy az unokáink úgy fognak-e felnőni, hogy az örökkévalóságtól velünk lévő értékeket hagyjuk elenyészni, és helyettük olyan hazugságokat terjesztenek majd nekik, mint hogy számtalan társadalmi nem létezik, nem csak nő és férfi; nem igaz, hogy a család valódi szentség; nem igaz, hogy a nemzeteknek van létjogosultsága – fejtette ki Kovács István. Az utolsó utáni pillanatban vagyunk, a jelenlegi világrend az utolsókat rúgja, mindenképpen meg fog változni, de rajtunk is múlik, hogy milyen irányba – hívta fel rá a figyelmet a stratégiai igazgató. 

 

Az igazság óráját itt nézhetik, hallgathatják meg:

Borítókép: Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója, Jovan Palalic, a Szerbiai Néppárt főtitkára, Francesco Giubilei, az olasz Nazione Futura elnöke és Gladden Pappin amerikai professzor, a Dallasi Egyetem docense (b-j) a No Woke Zone című kerekasztal-beszélgetésen a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. (Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.