Videón, amint lecsapnak a rendőrök a férfira, aki halálos tömegbalesetet okozott Újpesten

Ezt nem tette zsebre M. Péter.

Forrás: Budapest Rendőr-főkapitányság Facebook2024. 01. 26. 11:34
rendőrautó Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú távra tervezte a szökést, azonban a rendőrök egy nap alatt azonosították és az azt követő 48 órán belül el is fogták M. Pétert. Ő az a negyvenéves férfi, aki hétfő este súlyos közlekedési balesetet okozott, amelyben meghalt egy vétlen autós, egy vétlen édesapa – írja a közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

Emlékeztetnek, a tragédiát súlyosbította, hogy az autóban ült a férfi 14 éves kislánya, aki a lelki traumán kívül könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. M. Péter nem állt meg, nem nézte meg, hogy tud-e segíteni a sérülteken, gyalog távozott a helyszínről. 

Megjegyzik, hogy közben a rendőrök hétfő óta nemigen aludtak. Különösen igaz ez a célkörözési osztály egyik nyomozójára, akinek az állhatatos munkája hozta meg az eredményt. Gyorsan a látókörükbe került M. Péter egyik barátja, és egyéb nyomozati munka után egy szigetszentmiklósi hétvégi házban a bűnügyi bevetési osztály munkatársai elfogták a bujkáló férfit. Erről a rendőrség megosztott egy videót is a közösségi oldalán. 

Amit eddig a rendőrök teljesen biztosan tudnak, hogy M. Péternél rengeteg pénz volt, és jól láthatók voltak a baleset okozta sérülései, hiszen az már a helyszínen kiderült, hogy ő is megsérült a balesetben. Elfogásakor együttműködő volt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök este adott hírt arról, hogy sikerült elfogniuk M. Pétert. 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy négy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő busz karambolozott abban a balesetben, amelyben az egyik vétlen sofőr életét vesztette. A tragédia hétfő este történt a IV. kerületben, a Rózsa utca és a Görgey Artúr utcai kereszteződés közelében.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.